• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
mar80 - специалист
Само не и този сайт, http://www.mrunlock.com/ изгоряха ми 24 лева. Така и не ми ги върнаха. Пълни измамници.
Johny - майстор
stiv1961 написа:
Айдеее, който се занимава с платено разкодиране на телефони сега яко ме псува :-D
Не е толкова просто. Data кабела понякога струва повече от разкодирането.

mar80 - определено си дал повече, sorry
mar80 - специалист
Те ми писаха, че не могат да го разкодират и затова щели да ми възстановят цялата сума, но така и не получих нищо от педалите.
И аз имам Елм за разкодиране. Мислех от този сайт mrunlock.com да взема код, защото е най-евтино, но виждам, че има оплаквания. mar80 към кой оператор е твоят телефон? Има ли някакво развитие? Моят е към О2 Великобритания и в България ми искат 50 лв. за разкодиране. Някакви други идеи?
mar80 - специалист
Моя е от М-тел, за сега продължавам да ползвам М-телска карта. И на мен ми искат 40 лева за разкодиране. Рових се доста, но за тоя модел не намерих нищо. Този сайт дето съм го писал, кода излиза 9.90 паунда, но като им приведох сумата след няколко часа ми пратиха имейл, че не може да ми намерят кода за този телефон, и че ще ми възтановят парите. Вече близо 2 мес. няма никакви пари, като им пиша казват, че сумата е възтановена и трябва да се обърна към моята банка за проблема. От банката казват, че няма никакво възстановяване и че ще обжалват възстановяването.За сега чакам да ми се обадят от банката.
Здравейте, mar80. Аз също видях, че там е най-евтино 9.90 паунда и мислех да пробвам, пък и телефонът ми е заключен към английски оператор. Вие как платихте? Аз ги бях питал и ми казаха, че може чрез PayPal. Ползвам само тази система за разплащане, като най-сигурна. По принцип други търговци са ми връщали пари за неполучена стока и тогава получавам съобщение за връщането на e-mail-а. След 4-5 дни парите се появяват и в банковата ми сметка.
mar80 - специалист
Аз платих чрез epay, имам регистрация и в paypal, но не ми излезе за плащане чрез paypal.
  • 1
  • 2

Тема "Код за Sony Ericsson" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: