• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
fox_vt написа:
Незнам как се разбра че батерията е за 3310 :? пак не съм внимавал.
Автора не е казал каква е батерията ( ? mAh) и трябва да гадаем на боб.
Просто казах какви са измерените консумациите на 3310 - по едно време беше най-продаваният модел в света. Батерията му е с капацитет около 900-1000mAh, като на 90% от нормалните телефони. За смартфоните може да са всякакви други.
lubenov1 - специалист
abcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
fox_vt написа:
Незнам как се разбра че батерията е за 3310 :? пак не съм внимавал.
Автора не е казал каква е батерията ( ? mAh) и трябва да гадаем на боб.
Просто казах какви са измерените консумациите на 3310 - по едно време беше най-продаваният модел в света. Батерията му е с капацитет около 900-1000mAh, като на 90% от нормалните телефони. За смартфоните може да са всякакви други.
От нокиа 6288 ,но мисълта ми беше дали дадената платчица може да замести драйвер на светодиод ,защото при подадено по високо напрежение отдава нужното за един светодиод ,което е около 3,3v до 3,7v ,а за амреража не мога да кажа.
Просто исках някаква информация!
ESPACE - майстор
Драйверите за светодиоди са генератори на ток, не стабилизатори. Няма как да ти свърши работа. И ако още в първото мнение беше написал защо питаш още тогава и щеше да получиш отговор.
Lisko - майстор
За литий йонните батерии един що годе приемлив максимален ток на разряд е 1С, това ще рече, ако примерно капацитета е 500мАч, да черпиш 500мА. Може и повече, но да е в дебел метален кожух за да отвежда топлината и да не е за дълго. ТОва по принцип. Може с телефонните батерии да е недопустимо толкова - все пак те са доста по-плоски от тия примерно за фенерчета. Мнения ?
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за Li-ion батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: