• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

Chefo77 - майстор
Първо имах мобифон Maxon. Голям, грозен, ама на - гъзарлък...
Първият GSM, който ползвах, беше някаква голяма и стара Моторола, в нея влизаше цяла карта и с едно чопче се вадеше. Зареждаше се цял ден, махах го от зарядното за да ида на диско, после пак там.
Вторият беше на едно приятелче - Philips Diga. Нелошо телефонче.
Последва го първия личен - Alcatel One touch Easy HF, оранжев, много готЯн. Страхотен телефон. От януари 2000 година го ползвах 2 години.
Следващия личен беше Panasonic GD52. Страхотен телефон. Мъничък, полифоничен. И него го ползвах 2 години.
Последва го Nokia 2610. Приятен дизайн и ... дотам.
Заедно с него си взех и LG U8330 - най-доброто, което съм ползвал. Имаше само един недостатък - голям и тежък за времето си. Иначе страхотен дисплей, 64 канална полифония, брутално чист звук (SE ряпа да ядат), убийствена батерия, 1400 mAh ... 8 дни с разговорите. След повече от 4 години употреба накрая го блъснах в стелката на пасажерското място - скъса му се лентовия кабел и беше дотам, имам още 2 такива работещи, но не искам да го правя ... имам чувството, че ако го поправя ще ме изкара докъм 40-тата годишнина :)
Сега ползвам два броя Nokia 3110 classic. Различавам го по различния цвят на задните панели. Мнооого доволен - никакви забележки, а единственото нещо, чрез което си предпазвам телефоните, е кристален калъф.
nivanov - специалист
Първият беше някаква дърта моторола, железен апарат с безкрайно бездарен софтуер ... Колко падания е издържала не е истина ;-) След това Ериксон Т-20, rs-323 пак на ериксон, iPaq 6915, от година съм с HTC HD2 ... Честно казано не бих се върнал на нещо по малко от ПДА, върши ми страшно много работа и много често ми спестява влаченето на лаптопа ...
нокия Е51-1бр
нокия Е52-1бр
нокия С6-00-1бр
като последният не е за обекти ама с калъфче става...
The_FAN - специалист
Вече и iPhone 3GS 16GB

Мога да кажа че това е телефона... много умна машина, много ми помага.

Прикачен файл

iphone-3gs.jpg
iphone-3gs.jpg (45.17 KиБ) Видяна 4599 пъти
Аз си ползвам Нокиа 3110 и 6120.От всички марки на родния пазар финландската ми се вижда най-читава, особено ако
телефонът е произведен в Европа.
asinka - специалист
Изображение
HTC Wildfire -страхотен телефон, много съм доволна от него.
Илиян Илиев™ - майстор
Оня ден си взех нокия N97 mini. Още не съм му свикнал, но ми се струва, че си заслужава парите.
Тани - модератор
То ако не си доволен , не значи , че телефона не е хубав! А за да ти хареса един телефон трябва характеристиките му да съвпадат с твоите потребности! Някои хора дори ги използват вместо фотоапарати и са доволни , а други са недоволни от фотоапарати за 2-3000 лева! :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
Аз направих няколко снимки и да ти кажа съм доволен от качеството. Все пак ще ги ползвам за пускане из нета, а не за отпечатване на хартия.

Сега ако успея и да му пусна навигатора...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17

Тема "Какъв GSM Имате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: