• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

Gnus - специалист
А аз харесвам SE. Дълги години, отпреди да съществува тази тема, карах с един SE k750, който беше много добър, но много преживя. Накрая го падна в една локва и малко по малко загина - не можа да се оправи. Сега доизносвам един SE k550 от сина. Уж има същата функционалност, уж е по-нов модел, но не е толкова добър.
Ако се скапе, ще пробвам някое сони.
kalpev - специалист
От вчера се наслаждавам на новия SAMSUNG S5 :supz:
VLADO66 - майстор
Четстито и дълго да те радва!
nv952 - майстор
kalpev написа:
От вчера се наслаждавам на новия SAMSUNG S5 :supz:
И как е? Има ли радио защото при мен тази важна екстра липсва (на S4 )
ПС.Честито! :)
MIRO_073 - майстор
За работа (личен)

sony ericsson k320i
Изображение

И за лично ползване

lg optimus one p500

Изображение
kalpev - специалист
nv952 написа:
Няма. Но има фантастична камера.
Освен по-голям екран и по-бърз процесор, новото из приложенията е скенер за пръстови отпечатъци и скенер за сърдечен пулс.
Chefo77 - майстор
kalpev написа:
nv952 написа:
Няма. Но има фантастична камера.
Освен по-голям екран и по-бърз процесор, новото из приложенията е скенер за пръстови отпечатъци и скенер за сърдечен пулс.
А скенер за влажност на дамски места? Щом няма, не ми го хвали :) Всички Верту го имат :lol: :lol:
VLADO66 - майстор
Калпев,недей разчита на скенера за отпечатъци-вече се преодолява.Специално за Самсунг-не бих си взел,защото дизайна не ми харесва,а и защото ще ме е яд да пълня гушите на тия корейци с толкова пари за изделие което струва 290$.Виж за приблизително два пъти по-малко пари бих си взел/не че имам нужда :) / машинка с почти същия хардуер http://miui.bg/community/pages/Mi3/
kalpev - специалист
Chefo77 написа:
А скенер за влажност на дамски места? Щом няма, не ми го хвали :) Всички Верту го имат :lol: :lol:
И всичко със "Сваровски" също :yawinkle:
VLADO66 написа:
Калпев,недей разчита на скенера за отпечатъци-вече се преодолява.Специално за Самсунг-не бих си взел,защото дизайна не ми харесва,а и защото ще ме е яд да пълня гушите на тия корейци с толкова пари за изделие което струва 290$.Виж за приблизително два пъти по-малко пари бих си взел/не че имам нужда :) / машинка с почти същия хардуер http://miui.bg/community/pages/Mi3/
На нищо не разчитам. Телефонът ми е подарък за рождения ден, иначе си бях доволен много от S4-ката и не мислех да го сменям в близко бъдеще.
Относно телефоните, всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания, за мен пък най-хубавите смартфони са "Самсунг" :supz:
Е, и Верту не са лоши... :rolleyes:
fox_vt - майстор
Владо че какво не им харесваш на самсунг :lol: я си вземи ябълка да видиш още по голяма разлика между крайна и производствена цена,самсунг са цвете :-D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Какъв GSM Имате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: