• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

thinkpad - майстор
Аз моя омразен SE взех да го харесвам малко повече, като най-накрая намерих софт за флаш и последният фърм, понеже беше с оригиналният първи и беше проблемен, пък SE са прекратили поддръжката на модела и не можах да го обновя с официалните инструменти. Да питам някой - на някого пада ли му бързо батерия при пълна яркост на сензорният дисплей или трябва и батерията да си сменям?
VLADO66 - майстор
fox_vt написа:
Владо че какво не им харесваш на самсунг :lol: я си вземи ябълка да видиш още по голяма разлика между крайна и производствена цена,самсунг са цвете :-D
Приличат ми на сапунерки с тия ръбове. :)
fox_vt - майстор
Е да и са пластмасови :? аз винаги съм харесвал стабилните метални телефони които се усещат в ръката.Ако някой ден пуснат такива (HTC) ги изключваме ще си купя непременно.
VLADO66 - майстор
fox_vt написа:
Е да и са пластмасови :? аз винаги съм харесвал стабилните метални телефони които се усещат в ръката.Ако някой ден пуснат такива (HTC) ги изключваме ще си купя непременно.
Е па горе съм дал линк на най-големия китайски производител/10млн. месечно/ :)
fox_vt - майстор
Хмм интересно и каква е цената на тоя апарат двойно по ниска от 290$
Lisko - майстор
Имам два айфона (4S и 5) и едно китайско куче, копие на незнам кой самсунг, предполагам S4.
Пластмасовият заден панел е бял кахър, въобще ама въобще не ми дреме. Пикселите, че не били 300 а 200 и нещо на инч - също не е болка за оплакване. Но това че GPS-а му през 99% от времето не лови сигнал (където айфони и самсунг таблети ловят от раз) - това е осиране. Има разлика и в чувствителността на Wifi. Това към темата "с какво е по-лошо кучето". Ся... има куче и куче.... Xiaomi куче ли е ? Куче ама породисто, че чак на вЛЪк бие! :)
boltik - специалист
Здравейте,изглежда че аз имам най-добрия телефон.

Прикачен файл

DSCF1005.JPG
Quartz - напреднал
Аз ползвам Sony Xperia Z, a жената ползва LG Optimus L7 II

и двамата сме страшно доволни от телефоните!
lov - майстор
Аз малко си падам вещоман. Като свикна с едно нещо трудно се разделям или по точно докато се разпадне.
Те това ми е последната играчка от някъде 4 години. Двусимово китайско копие на НТС продавано като НТС HD7 или Т9295. Малко бяха послъгали в описанието за камерата както и за версията на андроида както и за телевизионния тунер. Бачкаше ТВ-то но качеството доста лошо а и с цифровизацията отпада като функция, но това си го знаех преди да го поръчам. Иначе предоволно за парите които го купих дирекно от там. Всичко което съм пробвал да инсталирам си работи коректно. А и руснаците доста се бяха заиграли по него така че има доста информация какво и къде да се ръчка по него,

Прикачен файл

P1000766.JPG

Прикачен файл

P1000765.JPG
puh4 - специалист
Не знам защо Apple IPHone S4 издържа най много на моята работа. Други траят по 4-6 месеца бях доста съмнителен към него в началото, но сега съм решен следващия пак да е Apple.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Какъв GSM Имате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: