Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
NRG7 - специалист
bager написа:
Тази Нокиа изглежда интересно!
А относно вградения GPS ресивър на Нокиите мога да кажа само добри неща.
Имам Нокиа 6110 Навигатор от две години и му ползвам навигацията постоянно. Естествено с инсталиран Гармин и кракната карта за цяла Европа. Брат ми си купи наскоро 6210 Навигатор и там всичко е по същия начин. Много добър ресивър и с Гармина всичко става екстра.
И ако 5800 е със същия ресивър, с тоя голям дисплей ще бъде много удобен за навигиране.

Аз също съм с Нокиа 6110 и съм много доволен,невероятен е. :thumbs: Това,което казва bager,действително е така.
Time2Burn - специалист
Много моля който е от София, има 15 минути свободно време и умее да борави с умно телефони, тоест да мове да ми инсталира ГАРМИН-а, не ка драсне едно ЛС, ще почерпя подобаващо. Желателно е да е в извън работно време или в почивен ден... Имам лаптоп и кабели...
Time2Burn - специалист
Не мога да отключа картите. Дайте хелп
velsi - Почетен майстор
Е, трябва да кажеш какво си направил и до къде си стигнал. Както и коя е картата.
Time2Burn - специалист
Еми инсталирал съм гармина, свалил съм некви карти от замунда 2.66 ГБ и инсталирам на компютъра. И онлайн да отключа картата и пише че кодовете са несъвместими. И не мога да ги отключа
velsi - Почетен майстор
Какво значи "некви карти"? Трябва да си наясно какво инсталираш. Отключването става със същата програмка, с която генерираш номера за SW файла. Трябва да знаеш map ID на картата. Генерирания номер записваш във текстов файл с името на картата (GMAPSUPP) примерно и разширение .UNL
Time2Burn - специалист
Картата е City navigator Euripe NT 2009
като пусна кейгена и имам кода на SD картата, после некакъш софтуер после избирам картата и генерирам кода. После ш онлайн сертификат ми иска:
Unit ID: което е номера на СД картата
Serial Number: което не знам кой точно код е
Product Key/Coupon Code: това май е кода който генерира кейгена-а

като ги напиша и пише че не съответстват... :(
Time2Burn - специалист
Ок, закъсах го. Някой може ли да ми даде линк с карта на Европа и карта на БГ. Мисля че разбрах как се отключват но не знам сега кое е картата, и тъй като омешах всичко имам нужда от нови карти. ПЛС
Time2Burn - специалист
сложих карта на БГ и всичко е ОК. Работи перфектно. Учудвам се обаче че Бяла Слатина не фигурира в картата. Защо?

Тема "Nokia 5800" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: