• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

velsi - Почетен майстор
"Някакъв" е силно казано. Един приятел си купи S75, изтърва го и сега се изключва сам когато си иска....
крум - специалист
За жалост сиеменс не е това, което беше... Последният добър и надежден модел е Ц55... След това всичко е боклук.
Даже М серията не е това, което беше/би трябвало да е - ruggedized.
solo5 - майстор
Сименс мобилни телефони били обявили фалит
а в едно магазинче ми казаха, че след нова година нямало да ги продават вече, щото и сервиза им нямало са го има :?
аз си търся втори телефон блутут и бях харесал М81
ама след това която ми казаха :-D
Гост
само nokia ас сам с 6600 и мн ме царесват смартфоните но моя си остаря и е за смяна вече
Flober - напреднал
Използвам НОКИЯ-6630 страшно съм доволен от него-колко пъти съм го вдигал от асфалта само аз си знам :lol: .Освен това е и смарт така че му качвам програми каквито ми трябват.Знам сайт за тях ако го интересува някой да каже.

Прикачен файл

173978520944ffdf607f6b5[1].jpg
173978520944ffdf607f6b5[1].jpg (2.75 KиБ) Видяна 7903 пъти
leonardo_vd - модератор
Flober написа:
Използвам НОКИЯ-6630 страшно съм доволен от него-колко пъти съм го вдигал от асфалта само аз си знам :lol: .Освен това е и смарт така че му качвам програми каквито ми трябват.Знам сайт за тях ако го интересува някой да каже.
И ние ги знаеме тези сайтове. :-D
Emerald - модератор
Дъщеря ми днес си купи LG шоколад. Трябва да призная, че е много красив. Не ми дава и да го пипам. :lol: Някой да има впечатления от него?

Изображение
Последна промяна от Emerald на пет юни 01, 2007 4:19 am, променено общо 1 път.
Kuncho - напреднал
baipetar написа:
Имам Sony Z1 произв.1998г. Имам го от 7 години и го ползвам ежедневно.
Жесток телефон, имаше и червено копче отстрани за запис на разговора доколкото си спомням, а беше много- много отдавна...
Profi Stroi - специалист
Emerald написа:
Леонардо, махни го този от тук пред моя пост!

Дъщеря ми днес си купи LG шоколад. Трябва да призная, че е много красив. Не ми дава и да го пипам. :lol: Някой да има впечатления от него?

Изображение
Голема бухалка е тва ЛГ
Няколко дена го въртех не струва и тва си е
За снимки ползвам 6234 -все още няма телефон с такава камера с изклучение на N Серията
За N 91 нямам думи -кафера,видео каквото поискаш от едиин телефон имаш го за харда нямам думи бих я заменил само за N 97 ама 3500 не ми се дават за сега
Иначе останалите са само за звън дрън
Макар че за пръв път добарвам телефон да изкара 7 дена при мойте разгвори -въпросния е черната Нокия 1600
Та как да се рагваш на ЛГ ми кажи :-D

Прикачен файл

P1010541.jpg
Телефончетата
P1010541.jpg (64.5 KиБ) Видяна 7526 пъти
leonardo_vd - модератор
Profi Stroi написа:
[
За N 91 нямам думи -кафера,видео каквото поискаш от едиин телефон имаш го за харда нямам думи
N73 е по-стилен по бърз с по-по-по-добра камера и възможност за памет равняваща се на твоя хард от 4гб., който ако се поверди няма смисъл да го сменяваш. N91 е един от най-несполучливите модели на Нокия. За батерия най-добър е 1100. Да взема да Щракна и майта колекция от нокийки :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Тема "Какъв GSM Имате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: