Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
fbr - майстор
Така е, но в договора изрично е записано, че следващия месец можеш да се откажеш, или ако си на тарифа без месечна такса, при 6 месеца нулево потребление номера се закрива. Къде другаде има такива условия.
8180 - майстор
ОК! Полезни разяснения за БОБ. Благодаря. :)
Да попитам, спрямо останалите, БОБ Е ЛИ "Мобилтел" или е "Други"? По някакви причини, нямам нито един постоянен техен клиент. А също, никога не ми е промотиран от, иначе активните им, служители. :?
fbr - майстор
Всъщност е виртуален оператор в мрежата на Мобилтел, но административно и финансово нямат общо. Примерно, невъзможно е да сключиш договор или да платиш сметка в офисите на Мтел. Всъщност, със служителите им не можеш да се видиш, тъй като офисите им са много малко, или ползват външни услуги за тази цел, а и аз плащам през ипей, но не са ми звъняли за каквото и да е. Можеш да сключиш договор по нета, пращат сим картата по куриер, подписваш договора, и куриера го връща, а за минаване на друга (по-ниска или по-висока) тарифа става ,като пишеш свободен текст на лист с копие на ЛК и им го пращаш по електронен път.
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
https://www.bob.at/smartbob
Това е австрийския фасул, вярно по-вкусен е но и там пазара му е по-голям/повече хора го ядат/ и за това може да си позволят такъв план.А и там няма такова съглашателство между операторите да не си бъркат много много в купичките.

Тема "Има ли уловка в този тарифен план?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: