Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Теди - специалист
Смених Е51 с 5800 вчера и на старото телефонче си бях качил едно приложение при стендбай режим си показваше часа. Искам и на новия да си показва часа без да го отключвам, но не си спомням от къде съм го намерил въобще. Помагайте моля.
velsi - Почетен майстор
Да не би да е това.

Прикачен файл

LARGETIME-1.04.RootSiGNED.rar
(25.28 KиБ) Свален 317 пъти
Теди - специалист
Да мерси velsi даже го изрових, но е несъвместим за съжаление и не показва нищо. Предполагам от по новата версия симбиян :?
velsi - Почетен майстор
Ами потърси тогава по-нова версия. Иначе доколкото знам е сертифицирано от Нокия и поне с това не би трябвало да има грижи.
Теди - специалист
Да от сайта на Нокия го бях свалял преди година някъде ся ще потърся пак там. Мда само за S60 3rth edition e и това е последната версия която виждам. За това говоря:

Изображение
velsi - Почетен майстор
Тъй де, същото е, което съм ти пратил, но нямам по-нова версия.
Теди - специалист
Шах за тъчскрийн има ли?
Теди - специалист
Я дайте акъл как видео файл да го заключа със Safe Pro. В предишните ми симбиани имах тази опция и го правих, но тази ли е по нова версия не знам? Версията е 1.01.19 По различна е...
kuuuuuul - майстор
Доста стара тема,но аз чак сега се сдобих с такъв телефин.Имам следния проблем без да искам постоянно се включва интернета през Мтел и сметката ми намалява,как да изключа настройките искам само ви-фи то да остане,с последния софтуер съм :?

Тема "Nokia 5800" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: