• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

Vikikb - напреднал
SonyEricsson K300 за сега върши работа.
Takezo Sensey - модератор
BENEFON делта , ако не знаете какво е това ...ще пусна снимки :lol:
leonardo_vd - модератор
takezo написа:
Баси има ли още живи екземпляри??
housedoktor - майстор
Идиото устойчиви само.Нежните не оцеляват при мене.Иначе имам и 2 Самсунга,ама са ми много ....женски:).Ползвам вси4ки оператори-работя по села и паланки и незнам кой къде има обхват:)

Прикачен файл

untitled.jpg
ето това животно 6 годинка вече ползвам Сименс-Ударо,влаго и прахоустойчив.Оцеля падане от скеле 2 етаж,мноооого ама мноого прах,няколко солидни намокряния и т.н.
untitled.jpg (17.76 KиБ) Видяна 10275 пъти

Прикачен файл

nokia_5140_200x150.jpg
Фаворита ми:Ударо,влаго и прахоустойчив.Камера,компас,термометър,радио,измерва ниво шум,звъни яко,вибрира здраво,Даже и нивелир и фенерче има
nokia_5140_200x150.jpg (6.03 KиБ) Видяна 10275 пъти
Последна промяна от housedoktor на пон мар 03, 2008 9:36 am, променено общо 1 път.
Takezo Sensey - модератор
leonardo_vd написа:
takezo написа:
Баси има ли още живи екземпляри??[/quoteНе ЛЕО , няма ама си пазя един тука за спомен , малко е поразглобен .Цената му беше 3 600 марки.А ние ползвахме нещо като отразен сигнал.С външна антена , закачета на покрива на блока , че по онова време имаше сигнал само в София.Ето една снимка на звяра , бащата на мобилните телефони на фона на наследника муBENEFON SIGMA GOLD и един съвременен телефон.При тази разлика в размерите не се чудете защо са изчезнали динозаврите. :wink:

Прикачен файл

Адм.jpg
Адм.jpg (104.1 KиБ) Видяна 10270 пъти
marto - специалист
малко оффтопик..

имах преди като твоя сименс МЕ45 и го бях изтървал в една бака с боя!!! после 5мин на чешмата,30мин на припек да изсъхне,включих го и тръгна да работи се едно нищо не е ставало :shock: :shock: :-D
prascho - майстор
Взех на промоция нокия 1208 за 39 лева за баща ми. Оказа се, че бутоните са малки за него и така аз поех щафетата с него. Прави ми впечатление, че нокия 1208 звъни много слабо. Екранът е малък. Това са двете неща, които ме дразнят. Баща ми намаза нокия 3100. Впрочем от 4 години ползвам нокия 3100 и не ме е предал нито веднъж за това време. Изглежда като нов. Вярно, че не съм го изпускал сериозно. Това ми е първия телефон и имам само положително мнение за нокия като производител. Днес един колега на майка ми и подарил един стар Сименс S 55 от 2002 година с липсващо копче. Някой да знае от къде мога тънко да сменя панела?? 40 лева за панел на подобен телефон по смърно не давам!

http://www.botech-bg.com/gsmpr2.html

Попаднах на клавиатура с панел за 14 лв. Шибаното е, че трябва да се смени в сервиз. Почвам да се замислям дали си заслужава подобна инвестиция.
SuB^ZerO - специалист
ето и моето телефонче CHINPOO CP018 TV MOBILE :weedman:

Прикачен файл

CHINPOO CP018.JPG
CHINPOO CP018.JPG (19.47 KиБ) Видяна 9890 пъти

Прикачен файл

CHINPOOsda CP018.JPG
CHINPOOsda CP018.JPG (24.93 KиБ) Видяна 9890 пъти
vihren - помощник
Аз ползвам тази машинка и съм много доволен /подвижен офис/
ИзображениеИзображение
Ето и САЙТ за тези машинки.