• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
ohdan - специалист
Може ли някой да ми каже , от къде да намеря кабел за пренос на данни за GSM NOKIA 1680 . Търся от доста време но уви ,няма и няма . Не трябва ли да се продават в комплект с телефона?
Благодаря предварително!
sasooooooooo - "специалист"
Скори и аз търсих такъв кабел, но за Сименс. В крайна сметка взех едно устройство Card Reader за 10тина лева и си реших проблема.
ohdan - специалист
sasooooooooo написа:
Скори и аз търсих такъв кабел, но за Сименс. В крайна сметка взех едно устройство Card Reader за 10тина лева и си реших проблема.
А дали едно такова ще реши и моят ? И какво всъщност представлява то , можеш ли да го покажеш? Благодаря ти.
sasooooooooo - "специалист"
Нямам фото в монента :|
Голямо е колкото цигарена кутия, по-тънко с USB накрайник. Слагаш Мемори картата в него и действаш нататък :-D
ohdan - специалист
sasooooooooo написа:
Нямам фото в монента :|
Голямо е колкото цигарена кутия, по-тънко с USB накрайник. Слагаш Мемори картата в него и действаш нататък :-D
Благодаря ти все пак! Ще търся ?
panalov - специалист
Сигурен ли си , че кабел за данни от друга Нокия няма да стане
Аз моята 6290 я ползвам с кабел за данни от един фотоапарат Вивитар
Със същия кабел ползвам и фотоапарат HP.
Просто изходите им са еднакви.
ohdan - специалист
panalov написа:
Сигурен ли си , че кабел за данни от друга Нокия няма да стане
Аз моята 6290 я ползвам с кабел за данни от един фотоапарат Вивитар
Със същия кабел ползвам и фотоапарат HP.
Просто изходите им са еднакви.
Знам ли , може ида стават и някои други но несъм на ТИ с тези неща. :? А колкото до другите модели ,сравних някои от тях с моят но са различни изходите им.
panalov - специалист
Ето това е кабела и е еднакъв за всички тези телефони .Кабел за данни съвместм със следните модели мобилни телефони Nokia: 1200, 1208, 1680 Classic, 2600 Classic, 2630, 2660, 1650, 1860, 1861, 2670, 2760
и не само моя е същия а модела е 6290.

Прикачен файл

100x100_Nokia_CA-50_Data_Cable[1].jpg
100x100_Nokia_CA-50_Data_Cable[1].jpg (2.49 KиБ) Видяна 5331 пъти
ohdan - специалист
panalov написа:
Ето това е кабела и е еднакъв за всички тези телефони .Кабел за данни съвместм със следните модели мобилни телефони Nokia: 1200, 1208, 1680 Classic, 2600 Classic, 2630, 2660, 1650, 1860, 1861, 2670, 2760
и не само моя е същия а модела е 6290.
А защо навсякаде където питам ми казват че такива кабели няма? Този от къде е закупен?
panalov - специалист
http://www.store-bg.net/product_info.ph ... ts_id/4877
Аз ние съм го купувал а си вървеше с телефона.

Моят съвет е преди да го купиш да намериш от приятел да пробваш ,че тогава да си го купиш и евентуално пак с проба.
  • 1
  • 2

Тема "кабел за п ренос на данни за NOKIA 1680" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: