Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
drobsa - специалист
здравейте на скоро се сдобих е един смартфон Blackberry storm9500 искам да направя синхринизация на телефоония указател с аутлук експрес за да мога да прехвърля контактите си и на други телефони.
Какво съм направиол до сега:
1. инсталирал съм софтуера на телефона
2. включил съм кабела към телефона и РС
3. от десктоп мениджъра избирама прехвърляне на данни от телефонния указател. стартира се съветника за трансфер , казвами че ще се прехвърлят контактите, минавам към следващия прозорец и трябва да си избера фиормата в който да ги прехвърли. НО ДО ТАМ ПРОЗОРЕЦА ЗА ИЗБОР НА ФОРМАТА СТАВА НЕАКТИВЕН И НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗБЕРА
drobsa - специалист
Само да кажа че разбрах как се синхронизира телефона с аутлука но сега при прехвурлянето ми дава грешка unablle to read application data и до там данните т.е телефоните пак не се прехвърлят
nivanov - специалист
Не можеш да прехвърляш към аутлук екпрес, само към чистия аутлук. Формата ти е неактивна, защото софтуера не може да намери нищо съвместимо, за да прехвърли данните.
drobsa - специалист
Това го разбрах и прехвърям към нормален или чист аутлук но ми се изписва по горе написаното съобщение

Тема "синхронизация между Blackberry storm9500 i PC Помогнете!!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: