Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
cakev79 - специалист
Някои има ли представа кой е най-евтиния доставчик на мобилен интернет,без значение от трафика които се ползва.Трябва ми да имам връзка,макс 5 дена месечно.
vanko68 - специалист
Виваком. Но в пакет и с други услуги....За 30 лв имам безплатно стикче за мобилния и безплатен рутер за домашния нет,+ безплатен дом.телефон...И на двата нета трафика е неограничен. 10 лв е мобилния нет,12 лв е домашния и 8 лв дом.телефон.Само че това бе някаква промоция и не знам сега как е....
С 2 леви - специалист
Толкова ли няма Wi-Fi мрежи около теб?
Имам си и ползвам понякога LiveDvd с инсталирана операционна система BackTrack 4 За дребни работи върши работа - мейл, форумче, скайп,... комшиите не се сърдят :)
cakev79 - специалист
Тези работи дето си ги написал нищо не ми говорят,иначе мережите които закачвам са с парола.
angel_ov - специалист
С 2 леви написа:
Толкова ли няма Wi-Fi мрежи около теб?
Имам си и ползвам понякога LiveDvd с инсталирана операционна система BackTrack 4 За дребни работи върши работа - мейл, форумче, скайп,... комшиите не се сърдят :)
Хм.. я малко по-подробно, че ме заинтригува. По цял ден съм пред компа в службата и във вкъщи н е съм пускал.
С 2 леви - специалист
Тук има нещо като упътване, както и на различни места из нета. Бектрак е линукс с много програми за тестване на сигурността мрежи. Могат да се ползват не по предназначение тези програми за получаване на достъп до по-слабозащитена мрежа. Линукса го има като имидж на цд или двд, който е "жива" дистрибуция - не се инсталира, а си тръгва от диска.

Тема "мобилен интернет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: