Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
boltik - специалист
Здравейте,предлагат ми един самсунг с изгубени документи????????????Какви неприяатности може да се очаквам от такъв телефон.Бил без-зарядно?Мисляа,че е Самсунг.Ако може да дадете повече инфо за този вид телефони?На мен лично ми трябва за интернет.Ще върши ли работа този вид телефон.Това,че е бавен не-бърка.Ще бъда благодарен на всякакво инфо.Благодаряа ви предварително.
jekasus - майстор
Краден - 100%.
Моя е SE Neo, доволен съм за около 500 лв. имам интернет, скайп, GPS, добра камера.
Без мобилен план с включени МБ смартфон не ти трябва.
kirofabv - специалист
Защо да не му трябва. Ако има ВиФи си е даже по-добре от включени МБ, които даже след определен обем ти ограничават скоростта на отвратително и безполезно малка. ВиФи-то си е безплатнои вече не е рядко срещано - винаги можеш да седнеш в кафене, парк да поцъкаш ако ти е много спешно.

boltik ако кажеш какъв е модела може да ти се даде инфо, иначе все едно да даеш инфо дали е добре да караш пежо... ама 88-ма ли , 2008-ма ли, модел, оборудване?
jekasus - майстор
kirofabv написа:
Защо да не му трябва. Ако има ВиФи си е даже по-добре от включени МБ, които даже след определен обем ти ограничават скоростта на отвратително и безполезно малка. ВиФи-то си е безплатнои вече не е рядко срещано - винаги можеш да седнеш в кафене, парк да поцъкаш ако ти е много спешно.
А там където няма, става просто един телефон. Комбинация между WI-FI и мобилния пакет е идеална.
boltik - специалист
Здравейте,в това е проблемът,че не съм в час с тези нови телефони.Аз още кютам с един 1100,но започна да ми прави номера,след като го изпрах :-D Синът ми си купи един HUAWEI U8500 за някакви си 250 лв.Тук на много места има нет,дори гледах,че на трамваяа имаше залепена лепенка.Бях чул,че в Мюнхен,Берлин и големите европейски градове имало навсякъде в централните части интернет.Казано с една дума тепърва се светвам на това.Изкам да издържи година две,а след това ще му мислим.
kirofabv - специалист
Е тук спора е безсмислен. Колегата нека да си прецени за себе си колко често ще му е нужен нет. :wink:

Аз до преди година почти всяка година се сдобивах с по-нов телефон, но ми омръзна, че като се огледах и замислих - ми то не мога да си позлвам телефона нормално за телефон ама нали крастичката да имаш нещо хай-тек (тука се сещам за подписа на един друг пишещ във форума) :)
Та така де - разчистих всички тъч скрийки, ви-фита, гпс-и и т.н. и си взех слушалка. 100 пъти по-доволен съм от този телефон отколкото от другите дето батерията им пада за 2-3 дни.

Всеки сам си решава. Според мен ако питащия не е някакъв мениджър или не се нуждае от постоянна кореспонденция или не остава често с големи интервали от свободно време да си вземе само с ВиФи... и без това след 2-рия месец ще го ползва само да си рефрешва прогнозата за времето и през 15 дни да отвори някоя страничка за малко :)

п.п. сега ти виждам последни пост - не залагай на кирайски телефони със странни имена. Само номера ще ти въртят, а ако е с тъч скрийн много честно няма да има защита при разговор и постоянно ще му натискаш дисплея докато говориш, което е много неприятно. Телефончетата, които са си утвърдена марка са барнали много детайли, които не забелязваш по принцип, но ще ти вгорчат ползването на апарата ако ги няма.
boltik - специалист
Благодаря за информацияата.При мен се получи така,че компа който ползвах до вчера вече немога да го ползвам.При синът е кофти всеки ден да му звъняда,да си преглеждам пощата,а до два месеца ще се сменяа и кварирата.Да нося със себе си лаптоп е много-рисковано.Тука се напълни с хора от провинцията и се краде страшно.За словаците няма да говоря въобще,при тях важи правилото,че васичко,което струва една бира се краде.По-нататък ще вземем няакакво решение,но за сега мисля да се спасявам с телефона.Не е проблем телефона да го ползвам само,като комп.

Тема "Питане за смартфоните?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: