Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
bateFori - помощник
Имам нужда от съветчета няколко... Всяка помощ е добре дошла. http://www.aliexpress.com/product-gs/37 ... alers.html Те това е телефончето.Евтинко,китайско си.. Та проблема е с WiFi-то. Не може да се върже в мрежата (да се закачи за рутера де имам предвид). Иначе при сканиране ми намира всичко що има. И заключени и фрии такива.. Явно нещо в настройките има, което или по точно от което аз си нямам халхабер. Това първото. Второто е че батерията не може и ден да издяне... Иначе всичко останало си му е шест. Е,понякога горната СИМ губи мрежа,ама аз го отдавам на бързоотслабващата батерия.
naB4o - специалист
Китайско, орязано откъм качество телефонче :)
За батерията, нормално да заминава за 1 ден, зависи и какви процеси са пуснати и какво се прави. За загубата на сигнала и интернета, мисля че си е от телефона. Специално за интернета - може да е и от настройките на рутера.
bateFori - помощник
Да бе приятелю. Това и аз съм си го написъл. Въпроса ми е какво може да се понаправи. В интерес на истината,имаше някакви настройки за WiFi които аз лично разпипах. После се опитах да върна поне заводските,ама ми иска нянъкъв код. Пробвах нули,единици..... ядец! Не се получава. А преди като ми демонстрираха кво може без проблем се закачи за рутера на продавача.Отвори си браузара и си влезе в некъв сайт. Значи настройки ми трябват и то правилните. А за това че губи мрежа едната карта се получава като започне да му пада батерията. Предполагам че е поостаряла вече доста,за това се случва това.Човека го е ползвал околу година,което дава обяснение що батерията е посдухана. Сега да ви кажа нещо което забелязах да се посмеете. Като е заредена батерията, видео в МР4 си жътка железно.Същия клип,като му падне батерийката малко и почва да го сече. Огладнял бил и не може да работи на 100% мощност! Ти да видиш... :-)

Тема "Телефон МТ6235" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: