Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
iivanov - майстор
Самсуняка галакси S2.Веднага изкарах бъговете на андроидчето. :axe:
VLADO66 - майстор
Дълго и безаварийно да го ползваш :partyman: Колеги го имат и казват че единствения минус е че понякога не изкарва един работен ден.
idunno - специалист
Честито!Много добър телефон.Имам го от година и съм страшно доволен.Много здрав - падал е не малко пъти.Батерията кара 1 ден или по- точно 12 часа, ако не я товариш.С една дума-супер.
velsi - Почетен майстор
Честито! Я кажи сега за бъговете, че да си ги изкарам и аз. :-D
iivanov - майстор
Изкарах ги на показ,щото му налагам системен тормоз.Не съм достатъчно компетентен(и смел),за да ги отстраня. Андроида е 4.0.3,а ядовете са с WI-FI.А батерията не държи повече от 6 часа...в нета. :-D
velsi - Почетен майстор
Проблема с WiFi е бъг на самия телефон, а не на Андроид, има го и при мене. Вярно е, че батерията свършва бързо, но и консумацията не е малка.
iivanov - майстор
Бaш си е от aндроидa.Прегледaй aндроид форумa и aко ти стискa,действaй.
velsi - Почетен майстор
Надявам се скоро да излезе официален ъпдейт. Неофициален знам, че има. Но нямам чак такъв зор и мисля да изчакам.
Chefo77 - майстор
Честито!
Хубавото е, че винаги можеш да му набиеш един шут и да му покажеш кой е шефа :)
Аз на ХТЦ-то цяла вечер се опитвах да кача файл през синия зъб ... Мислеше се за по-умен от мен :)
kuger - майстор
Че, кво му е на SGSII ? Имам го вече почти пълна година, и смея да твърдя, че хич не го жаля.Ами, нямам проблеми. Нахакал съм му толку приложения, че стана по-дебел :-D :-D , всъщност има един проблем, не мога да поддържам батерия в колата, когато го използвам за GPS, но това е от мобилното захранване, слабо е. Ползвам го за преносима точка за достъп там, де не мога да свържа лаптопа в мрежа, вярно, става да гладиш дрехи с него :shock: , но бачка. Виетнамец е, на батерия държи от 6 до 96 часа, в зависимост от зора, дето му давам.
За недостатък отчитам камерата, 8 Mpx, но е по-кофти от камерата на Нокиа N 73 /3,2 Mpx/, и плеъра, записва в стандарт, невъзможен за плейване през компютър. Всъщност, плейва, но накъсва и бяга звука от видеото.
пп: В нета е 100% от времето, в което работи.

Тема "Ами да ми е честит..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: