• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
rumen302 - специалист
Здравейте. Ще си купувам телефон, но почти нищо не разбирам, та да ви помоля за съвет.. Интересува ме да има камера, може и да не е на много висока резолюция. Wi-fi да хващам интернет по градинките. И слот за micro sd, или там как се казват допълнителните карти памет, за да има място за някоя и друга снимка. По-добре да не е с тач-скрийн. Нещо по-евтино, примерно до 180лв, няма значение каква марка и модел.
kalpev - специалист
SAMSUNG

Ето едно добро и изпитано предложение, отговаря на всички изисквания, има го в бял и сив цвят.
Не правя реклама на самия магазин, просто първо на него попаднах, иначе може да се купи отвсякъде.
toni_g79 - специалист
Извинявам се,че ще ползвам темата на колегата,но какво ще кажете за nokia asha 302 като гледам е почти като самсунга(показан от колегата) .И аз искам да си взема телефон с камера ,че все не нося фотоапарата да снимам обектите .... :?
VLADO66 - майстор
toni_g79 написа:
Извинявам се,че ще ползвам темата на колегата,но какво ще кажете за nokia asha 302 като гледам е почти като самсунга(показан от колегата) .И аз искам да си взема телефон с камера ,че все не нося фотоапарата да снимам обектите .... :?
Този модел е за чатене и трябва да имаш ситни пръстенца,пък и няма светкавица.Аз чакам на този http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... 5-dual-sim да му се нормализира цената.Най ме кефи че е алуминиев с Gorilla glass дисплей.
alsted - майстор
Ще ползвам и аз темата - заглавието е съвсем точно.
Има ли някой мнение, впечатление за този модел PRESTIGIO MultiPhone 4055 DUO
А за сайта?
VLADO66 - майстор
alsted написа:
Ще ползвам и аз темата - заглавието е съвсем точно.
Има ли някой мнение, впечатление за този модел PRESTIGIO MultiPhone 4055 DUO
А за сайта?
Ето ти за четене http://www.androidbg.com/forum/topic627 ... -4055.html Иначе имам 4300 и таблет от тази фирма и съм доволен от качеството за тези пари.
alsted - майстор
Понеже не получих сериозен отговор ще си позволя да си "повдигна" питането с малко конкретизиране: някой ползва ли този модел GSM или е пазарувал от сайта gps-6.com и има някакви впечатления?
VLADO66 - майстор
alsted написа:
Понеже не получих сериозен отговор ще си позволя да си "повдигна" питането с малко конкретизиране: някой ползва ли този модел GSM или е пазарувал от сайта gps-6.com и има някакви впечатления?
Това са дистрибуторите на Престижио http://www.prestigio.bg/where-to-buy/info.xhtml?ALL_P=1 тела който търсиш е нов модел и не е широко разпространен,пък и надали ще се разпространи широко щото народа залита по лъскавите марки.
swissmad - специалист
alsted написа:
На сина ми му взех модела 4044 засега работи без забележки.Купих го от Техномаркет -те са дистрибутори на Престижо.
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за телефон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: