• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
fox_vt - майстор
Има ли възможност за премахване на последния ъпдейт на приложение във андроид? Версия 6.0. По рано мисля че имаше ама може да е само на вградените приложения.
kozl - майстор
Не знам дали има възможност, но се включвам, защото последните дни имах проблеми с два таблета. Единият блокира и се повреди скайпа, но мина само с преинсталиране на скайпа. Другия не искаше да включи wi-fi. При рестартиране започна да мисли по 5 минути. Махането на батерията не помогна и наложи се зареждане на заводски настройки. Сега пиша от него.
fox_vt - майстор
При мене проблема е със операта,след последния ъпдейт е отврат толкова зле че след над 10 години ползване май ще трябва да търся друг браузър.
EDI - майстор
Не можеш да селектираш ъпдейтите на дръпнати приложения, направо си минавай на друг браузър.Аз така правя.Сега ползвам един СМ бай беше, има една катерица за лого, бърз е, малък и има и АД блокер.
lov - майстор
Деинсталирай браузера като преди това почистиш кеша и датата. И след това инсталация на чисто. Доста често помага и не само за него а и за други приложения като вземат да правят такива въртели. Ще ти се наложи само на ново да си правиш личните настройки.
tarlyo - специалист
Старите версии на приложенията, лесно се намират в интернет. Деинсталираш последната версия, която ти прави проблеми. и инсталираш от СД карта или вътрешна памет, свалената по-стара версия. И си изключи автоматичните ъпдейти от гугъл магазина. Така ще ъпдейтваш само тези, които ти искаш.
fox_vt - майстор
Направо ми се плаче :| пробвах UC браузър .... ужас мащабирането е трагедия. След това този CM той пък не поддържа копиране на юрл. Кой ги измисля тия браузъри незнам. Иначе махнал съм операта и инстал на чисто ама тегли пак същата версия. Ъпдейтите съм ги спрял отдавна инсталирам само на избрани приложения ,ама откъде да знам че ще омажат нещата. Тъпото е че като ползваш толкова време едно и също на другите все нещо им липсва.
nikolov333 - майстор
Ето ти всички стари версии на Оpera за Android.. Първо си изчисти кеша и деинсталирай сегашната версия.. После сваляш и инсталираш, която си избереш https://opera-browser.en.uptodown.com/android/old
fox_vt - майстор
Еее жив и здрав да си това вече е друго. Ще архивирам това апк във архива за всеки случай. :partyman:
EDI - майстор
Я, не знаех, че се намират такива неща, полезно, браво Николов. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Премахване на ъпдейт" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: