Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
mladkal - майстор
Точно преди годишната отпуска му се случи това. Как не зная, понеже е на високо и скрито прибран от децата. Ползван е много малко. Може ли да му се въздейства, за да се оправи!? Предварително благодаря на отзовалите се

Прикачен файл

pic 001.jpg
pic 001.jpg (48.47 KиБ) Видяна 1596 пъти

Прикачен файл

pic.jpg
pic.jpg (65.77 KиБ) Видяна 1596 пъти
MamaMy - майстор
Според мен Младене, дисплея се е отлепил частично от лентовия кабел. Вариантите са два. Смяна на дисплея с нов ако намериш или е в гаранция. Ако не намериш може да се пробваш да подпреш с нещо кабела където контактува с дисплея. Ако има постоянен лек натиск дори и при леко разлепен кабел има контакт и работи. Естествено не е съвсем добре издържано, но поне работи. Моя съвет е да се пробваш да направиш подложка с полиуретанов силикон. :)
mladkal - майстор
Галински, ще го отварям. Няма начин...или ще тръгне да си работи как си му е реда или отива в небитието.На където е тръгнал. За протокола ще снимам и споделям какво се случва
lov - майстор
Има едно двойно залепващо тиксо основата на която е доста дебела от микропореста гума. Режеш ивичка с ширината на контактната повърхност като не махаш защитната лента. Все пак може да ти се наложи да го отваряш няколко пъти докато уцелиш колко дебело трябва да е. :-D
Макар, че малко ме съмнява изпълнението да е направено по толкова елементарен начин и би трябвало да е на букса към дъното а към дисплея залято и залепено добре. Но иначе признаците са на точно такъв проблем.
mladkal - майстор
Ясно е че ще да е нещо такова. Скоро булката си го зареди и вдигна в шкафа. Нищо му нямаше. Завчера ислаше да си качи книжлета и хоп - проблемация. Старателно пазена и не е изтървана, удряна и пр. Лошото е че ако не тръгне изгарям с моя четец щото вече му точи лиги.
Утре вечер го отварям, а после ще ви разказвам...имам ли четец или не.
lov - майстор
Що ли ми е позната тая история :-D
На жената батерията на таблета на умиргане и ми обяви че отнася моя, а аз да се оправям. Да ама китайчетата един месец ме мотат с доставката и аз сега без таблет.

Тема "Проблем и питане с Prestigio Libretto eBookReader" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: