• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Duke_BG - специалист
на служебния тел Nokia 5, който си дойде с андроид 7.11 след гаранционна подмяна на говорителя ми го върнаха с андроид 8.0 и сега забелязвам някои бози:
- няма бутон за видео запис като отвориш камерата
- като набера някой фирмен телефон, който го няма в указателя на телефона ми изписва името на фирмата - това някаква гугълска простотия ли е или Ментелска ?
Virtex - майстор
Това с телефона е интересно - мисля е google-ска, защото имат такава услуга. Но да е толкова детайлна - малко вероятно.
Изключи нета ( всякакъв, ако има ) и пробвай пак. Така ще се разбере дали е мтелска или не, защото те имаха някаква "бизнес" директория с информация за бизнес абонатите.
tarlyo - специалист
За вкл. на видео, плъзни бързо по екрана в която посока трябва. При мен е нагоре, но тела е друг.
VLADO66 - майстор
Обикновено бързат да пуснат актуализациите с маркетингова цел и после започват да пускат актуализации за оправяне на бъговете.Снощи ми дойдоха 440 МБ секюрити пачове и фиксове на бъгове на Орео
Duke_BG - специалист
tarlyo написа:
За вкл. на видео, плъзни бързо по екрана в която посока трябва. При мен е нагоре, но тела е друг.
мерси - от дясно наляво е :)
tzetz009 - специалист
Да не отварям нова тема за друг проблем с Nokia 5 ще питам в тази . От вчера и аз съм с такъв телефон . Хубава машинка , чисто нова , но нещо не е за мен ! При мен не се възпроизвежда стерео звук , всичко излиза моно !!! Сменям и инсталирам аудио плеъри , сменям различни слушалки - все същото ! Направо ми паднаха в очите тия от Nokia :evil: !!!

Ще помоля притежателите на този модел да проверят дали и при тях е така . Ако е "нормално" ще го връщам и ще си търся по прилична "музикална кутийка" . Не мога да търпя такова нещо !!!
:cool: :cool: :cool:
Редакция ! Оправих се с шиб...я софтуер на телефона . По презумпция звукът е оставен на "моно" . Ако искате да слушате "стерео" - влизате в "Настройки" , оттам в "Достъпност" ( :? :? :? много умно , как да не се сетиш веднага. В старите нокии не беше така !) и в раздел "Система" са сложили отметка "Монозвук" , оставена на "включено" . "Дърпате шалтера" и се наслаждавате на качествен звук !

:partyman: :partyman: :partyman:
Последна промяна от tzetz009 на пет апр 13, 2018 12:02 am, променено общо 1 път.
joro39 - специалист
те май всичките нокии са боза от всякъде.
tzetz009 - специалист
Домъкна се до телефона ъпдейт с размер над 1700 (хиляда и седемстотин :shock: ) MB ! Половин час след него още един над 100 MB . Телефона от към меню направо стана друг . В директория "Достъпност" вече няма раздел "Система" . Има раздел "Аудио и екранен текст" . Там е вече въпросният "шалтер" за звука от моно към стерео !

В други форуми четох , че процентите на батерията не се изписвали на екрана с цифри .Така беше и при мен преди . Е , вече се изписват :) :) :) !

:partyman: :partyman: :partyman:
Duke_BG - специалист
на мен ми предлага ъпдейт на орео 8.1 ама засга го отлагам че накрая от много ъпдейти да не поиска и нов процесор :-D
krasi92 - майстор
Вече съжалявам че отново се доверих на тази марка като разчитах че няма да се изложат за пореден път.Пак не им се получават нещата и дано с новия андроид се корегират.
  • 1
  • 2

Тема "андроид 8.0" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: