Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Time2Burn - специалист
Някой има ли опит с тея телефони. Мисля да си купя за празниците един, ама не знам читави ли са. Май са корейски или китайски и са по 200 до 300 лева. С по две батерий и не знам още какви екстри. Ловят всички ефирни телевизий с перфектно качество и са с тъч скрийн. Да си взимам ли или да бягам?
montoya - майстор
Където и да съм чел, навсякъде пишат БЯГАЙ!
Раздрънкани, ожулени пластмаси, кофти батерии, паразитни шумове при разговор заради двете линии и така.
Ако ти трябва заради двете карти, не че съм фен на фирмата, но Самсунг имат един или два добри модела с дуал СИМ Д880 мисля беше единия.
П.С Кво стана с мрежата между двата компютъра?
Time2Burn - специалист
Ми все нямам време да ги пусна и двата. Като че ли ми писна лаптопа и го остаих на жената да си играе. Аз си ползвам добрата "стара" машина. Довечера ще ги пробвам.
Теди - специалист
Privileg са добри награди за дизайн имат.

http://www.privileg.bg/?page=shop.brows ... virtuemart
miroslav_kn - специалист
Имам двама приятели с Привилег и се хвалят много. Дори и аз мисля да си взема
sspoko - специалист
Мой колега си взе преди около година такъв без тв не съм чул да се оплаква а на него му се налага непрекъснато да говори. В интерес на истината не сме разговаряли дали е доволен или не от него но поне не се оплаква. Става въпрос за Привилег.
Time2Burn - специалист
Ама привилег си е кажи речи марков телефон. Аз говоря за новоизлюпените китайски и корейски техники. И не за двете сим ми трябва, а по - скоро за телевизора, да си гледам в задръстванията, ама май ще си остана със мойта нокия 1208 - нея пък заради фенерчето я имам.

Тема "GSM + 2 SIM + TV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: