• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
shumanska - напреднал
Питам, защото както казах - не познавам лично човека. Звънях му за съвети дали да е на 1 етаж или на 2, как да я направим да е по-евтина за строеж, но не мога да му звъня през 5 минути с всякакви въпроси, накрая ще спре да ми вдига и нищо няма да ми построи :D
Архитектката ми тук също не може да ме ориентира кое е по-евтино и кое по скъпо и аз не знам какво да разчертая, не знам мога ли да си позволя да усвоя подпокривното или не, не знам мога ли да разширя малко къщата или трябва яко да я стеснявам. Христо Генов също не може да ми каже, защото няма количествена сметка.. а то като имам количествена сметка ще съм дала вече една торба пари за проект и тепърва да го променям целия ще струва още пари иии така се завъртам в един кръг от който не знам какъв щее изхода.... Затова имам нужда от помощ, професионална. Баща ми разбира бая, както много българи, но е доктор и затова предпочитах да получа повече от 1 мнения, за да съм по близо до истината.
Не разбирам защо ме нападате и мен, аз просто исках да се намеся със странично мнение...
shumanska - напреднал
ср яну 01, 2020 5:08 pmЧираче написа:
ср яну 01, 2020 5:02 pmshumanska написа:

Баща ми не може да каже нито една забележка за работата на хората на този човек,
Разбира се, че няма забележки. Защото нищо не разбира от строителство. Съжалявам, че вече не съм в Козлодуй, и да дойда лично да проверя.
Не разбира от строителство, ама иначе той и приятелите му вдигнаа втория етаж на Яни Абаров в Козлодуй, те му направиха покрив,а ВиК и Ек. Сега сам си направи къщата от груб строеж до ключ и се нанесе преди месец. Това ли е неразбиране?
Това също е заяждане от ваша страна, а не фактологична аргументация...
ky-kyy - майстор
Който се оправдава, е гузен...

Мисля, че е време, наистина да се намеси модератор и да банне мошениците.
shumanska - напреднал
А освен другите неща питах и за мнение за строител, защото ако ми препоръчате 2-3-4 фирми, ще поискам оферта от всяка една от тях и ще проуча във форуми както и със собственици на вече построени от тях обекти, защото искам да имам избор, искам да видя и къде ще ми излезе най евтино. Освен това докато ми станат документите, Христо Генов може да няма свободна бригада, а аз искам да започна да строя максимално бързо, за да спра да плащам наем и заем едновременно.. Хора, замислете се малко преди да спорите залудо..
шоп - майстор
Абе, аз завалита да питам и тук, че в другата тема не получих отговор:-(

Какво значи твърдост 55?
Каква е мерната единица, по коя скала се мери твърдостта на тази полиуретанова изолация на финишните панели?

Трябват ми едни 250м2 обаче нито цена намирам, нито система по която се монтира. Няма и цена на профили и завършващи елементи на тази китайска фасада. Системата одобрена ли е от ПБЗН?

ХМ!!!???
Andri01 - майстор
Стоп. задръжте за 15мин-свърши ми бирата,пуканките така си стоят. Слизам за бира :drinkers:
П.С.: За Ивка не знам защо търси бригада и конструктор за строежа,след като баща и е много?!?! доволен от този ,а и тя го познавала??? . Но и никой ДОБЪР и доказал се строител няма да си търси клиенти в OLX.bg и сайт "направи сам"!! За това ,ще излезе,че останалите са прави.
шоп - майстор
ср яну 01, 2020 5:37 pmAndri01 написа:
Стоп. задръжте за 15мин-свърши ми бирата,пуканките така си стоят. Слизам за бира :drinkers:
+1
зареди се по сериозно с бира като мен + мезе.

То сапунката е още в началото си, макар, че топикстартера @shumanska се е регистрирала тук през далечната 2011 :weedman:
Демек всичко си има предисловия....въдичката е хвърлена от доста време и щуката стои в дебнене почти 9 години за да изплува в една раздвоена личност в края на 2019 год.

Обаче, като маркетинг спец. знам, че лоша реклама няма и съжалявам шараните, които ще налапат въдицата :x
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 5:37 pmAndri01 написа:
П.С.: За Ивка не знам защо търси бригада и конструктор за строежа,след като баща и е много?!?! доволен от този ,а и тя го познавала??? . Но и никой ДОБЪР и доказал се строител няма да си търси клиенти в OLX.bg и сайт "направи сам"!! За това ,ще излезе,че останалите са прави.
Констатациите ти са правилни. Единственото вярно е, че на Ивка баша и е доктор - бивш. Имаше една история около него, ама така не стана ясно той ли напусна работа, или го изгониха от болницата поради некадърност. :? Но това са лични неща, и нямат връзка с темата.

Има нещо много гнило в цялата реклама. Или е платено на Ивка за това.

Най-важното от всичко е, че НИКОЙ уважаващ себе си майстор, фирма, или строителен предприемач не търси работа нито в ОЛХ.bg, нито по строителни сайтове. Работата ги търси. А тук стана ГРОЗНА картинка.
ky-kyy - майстор
Как от само себе си, темата влезе в коловоза, на правилния път, на мезето и алкохолопиенето. :supz:
valentino76bs - майстор
Тея двете теми станаха пълен фейк...
Но както и да е аз май съм най пресен( декември 2019) и ако някой нещо го интересува да пита ....кот мога ще кажа...
Прикачен файл:
011.JPG
Първа копка!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Строеж на къща - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: