• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Andri01 - майстор
Ок, спирам до тук. Просто преди години монтирах и настройвах такива врати на " Novoferm" и съм малко вътре в нещата. но тази врата може и да е някакъв нов чешит. :) :partyman:
pitankata00 - специалист
Няма крайни изключватели. Andri01 е прав. Дойдоха от фирмата и го оправиха. Взеха 30 лева като в това влезе и почистване и смазване.
Executor - напреднал
Да се включа и аз в темата.
От къде в България мога да намеря.
https://www.stardoorparts.com/Liftmaste ... -10024.htm
pitankata00 - специалист
Искам да си направя 3-то резервно дистанционно за гаражната врата. Купих 2 различни вида от алиекспрес. Не става и не става обучението. Изгледах 1000 клипа но не става. Някакви идеи каква може да е причината ?
kozl - майстор
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
На ков език ги обучаваш :lachtot:

Са сериозно поръчай си от там де е са монтирали вратата. Така дистанционни не се купуват. Има доста фактори, които трябва да съвпадат м-у дистанционно и приемник, за да проработят съвместно.
По принцип ако няма скачащ код има универсални дистанционни, които записват от оригиналните кода и после излъчват същия, но вече почити всички системи ползват скачащ код, а там трябва и алгоритъма на дистанционното и приемника да е еднакъв. A това мое да се случи ако са от един и същ производител и той не ползва различни алгоритми.

Та от мен съвет, може да си купиш приемник за тези дистанционни, може би от там де са купени дистанционните и намери някой разбиращ и можеш да добави приемника към у-нието на вратата.
Ние така направихме с бариера, като изчезна фирмата дето я монтира. Сега бариерата се отваря от две независими дистанционни системи.
pitankata00 - специалист
съб мар 13, 2021 1:15 pmkozl написа:

Та от мен съвет, може да си купиш приемник за тези дистанционни, може би от там де са купени дистанционните и намери някой разбиращ и можеш да добави приемника към у-нието на вратата.
Ние така направихме с бариера, като изчезна фирмата дето я монтира. Сега бариерата се отваря от две независими дистанционни системи.

Даже вече го направих. Благодаря много за идеята.
вт яну 26, 2021 4:51 pmAndri01 написа:
Вратата спира при превишаване стойността на тока в ел. двигателя. Настройка,която се прави от монтиращата фирма.
Здравейте при мен има следният проблем вратата губи настройките ако съм я настроил например на 230 височина започва да спада на долу да променя крайните настройки.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем гаражна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: