• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 33
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Пеш - специалист
Малко повече от месец не успявам да напиша нищо, но беше доста зает месец...

Ще пусна малко снимки, с това до къде какво направихме
Ще започна с дограмата, защото тя беше доста важна част, избрахме Galean 6 камерна ,троен стъкло пакет 4С /Б / КА , Мока монтаж и цвят орех.

Прикачен файл:
ДР 6.jpg
Прикачен файл:
ДР 6.1.jpg

През това време работихме по покрива над всекидневната, успяхме да го завършим и стана.. задоволително, точно както си го представяхме.. Двойни греди 14х10см 10см каменна вата + 10см минерална вата , паро фолио и гипскартон
Ето и малко снимки :

Прикачен файл:
ДР 4.jpg
ДР 4.jpg (65.41 KиБ) Видяна 1611 пъти
Прикачен файл:
ДР 4.1.jpg
ДР 4.1.jpg (63.7 KиБ) Видяна 1611 пъти
Прикачен файл:
ДР 4.2.jpg
ДР 4.2.jpg (60.31 KиБ) Видяна 1611 пъти

Също така бяхме викнали ВиК майстор да свърже цялата къща, като в баните монтирахме всики вградени уреди. Решихме да няма циркулационнен кръг на топлата вода, а да разделим нещата на два бойлера. Голям, за баните и малък 15л под мивката в кухнята.
За съжеление в момента нямам снимки, но ще пусна скоро и тях.
Пеш - специалист
В момента се занимавам с тока, реших да си го правя сам като позлвам жокер от познат ел. техник.
На някой ако му е интересно мога да споделя как съм организирал всичко.
Ето и малко снимки

Прикачен файл:
ДР 5.jpg
ДР 5.jpg (56.48 KиБ) Видяна 1609 пъти
Прикачен файл:
ДР 5.2.jpg
ДР 5.2.jpg (51.84 KиБ) Видяна 1609 пъти
Прикачен файл:
ДР 5.1.jpg
ДР 5.1.jpg (77.94 KиБ) Видяна 1609 пъти

А! Вчера дойде и дългоочакваната входна врата... очаквам да я монтират идната седмица..
Прикачен файл:
ДР 7.jpg
resistbody - майстор
Замажи ги с гипс и извади пирончетата..
Пеш - специалист
пет мар 04, 2022 12:01 amresistbody написа:
Замажи ги с гипс и извади пирончетата..
Ако говориш за кабелите не съм ги ковал, ползвам фиби за мостов кабел 100бр за 5-6лв. много удобно. но ще ги мацна и с гипс тук -там.
BLUEPUPIL - майстор
Порталната рамка с наклони
на верандата е повече от добра.
Pipo71987 - специалист
чет мар 03, 2022 10:33 pmПеш написа:
В момента се занимавам с тока, реших да си го правя сам като позлвам жокер от познат ел. техник.
Ето и малко снимки

ДР 5.jpg
ДР 5.2.jpg
ДР 5.1.jpg

А! Вчера дойде и дългоочакваната входна врата... очаквам да я монтират идната седмица..

ДР 7.jpg
Извинете може ли малко повече инфо ЗО вратата,изглежда чудесно
radius - майстор
За тия пари трябва да изглежда повече от чудесно!
Какво е предимството пред ПВЦ вратен профил с хубави вратни панти и брава-мартина всичко на половин цена?
PIP - майстор
на мен ми прилича на врата за асансъор в обществена сграда, но всеки с вкуса си.
Пеш - специалист
съб мар 05, 2022 10:12 pmPipo71987 написа:
чет мар 03, 2022 10:33 pmПеш написа:
Ето и малко снимки

ДР 5.jpg
ДР 5.2.jpg
ДР 5.1.jpg

ДР 7.jpg
Извинете може ли малко повече инфо ЗО вратата,изглежда чудесно
Вратата е Porta Doors Energy , с термо каса и RC3 заключване , доста добър коеф. на топлообмен и нищо общо с пвц/алу дограмата за входна врата. Също така нищо общо с Турските врати, вярно скъпа е,но си заслужава.
Пеш - специалист
Фразата " Тъй както сам може да си го... никой друг не може да ти го.." е в пълна сила при мен :)

Станаха едни 19см до готовия под. :axe: Моя грешка 2см... 2см и от дограмата.. и ей го. Та въпроса е сега как да попълня 90кв ?
като имам:
2см - паркет
8см - подложка за подово + замазка

и остават едно 9см... Ако е фибран, ще е доста скъпо...

Другата ми чуденка е отнсотно замзката, аз се бях насочил към обикновенна замазка ( земновлажна като добавям добавка за подово), тук един познат ми хвърля да си взимам на Баумит Солидо Е225, която е готова за това. Каква би била разликата.. защото сметките са почти 2 пъти отгоре за този Баумит.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 33

Тема "Проект "Къщичка"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: