съб апр 19, 2025 10:32 pmMamaMy написа: Много обичам теми в които се споменава по 10-20 пъти определен продукт и веднага се появяват доволни ползватели да го похвалят. И като как така са все нови потребители с до 10 мнения. Как пък никой от старите потребители не се сети да плати 10000 за нещо което струва 1000 ми да вземе и да се похвали какъв е шаран...Предполагам визираш мен, че "скрито рекламирам" даден продукт, тъй като сигурно имам и под 10 мнения![]()
ПП Не знам колко скрита реклама има в темата? Та тя си е съвсем явна. Мразя когато се пробват да ме правят на глупак хора с интелект на грахово зърно![]()

@chapara , нашата си има таблица със забранени неща за хвърляне в станцията и няма ТХ. Началото на Януари '24 беше монтажа и от тогава всеки ден се мята ТХ вътре и не сме имали никакви проблеми.
@Dessie , ТХ-я, която ползваме е Zewa Just One. В сайта на DM пише, че е био-разградима. За отпушване на сифони ползваме BioGama. Препарати за миене май не подбираме много-много, но от фирмата казаха, че ако не се злоупотребява, т.е. да изливаш много за кратко време - няма да има проблем. И не сме имали до сега.
@brum и @chapara , Zewa Just One уж я водят разградима. Предполагам е такава щом до сега не сме имали проблем...