Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
panalov - специалист
[quote="Яро"]Според мен проблема ти е конденз :!: Щом си свалил мазилката и тухлите са били сухи, няма какво друго да е. Ако беше капилярна влага мазилката сама щеше да падне, а тухлите щяха да за започнали да се разпадат. Стаята най-вероятно е северна или източна? Данеби да се отопляваш с газ?[/quotе

Не е конденз ,защото преди да направя ремонта стаята беше с дървена дограма и тогава положинието беше плесенясало.
Не се отоплявам на газ а на ток.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Изкарай оня улук на повърхостта и да видим....
panalov - специалист
n_a написа:
Изкарай оня улук на повърхостта и да видим....
Точно там където е улука няма влага защото е бетониран в плочата а тя точно там е таван на сервизно помещение :wink:
panalov - специалист
Давайте още съвети ,че скоро ще почвам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Че защо? Ти си си поставил диагнозата, измислил си си единственото лечение... Всъщност колко одобрителни мнения са ти необходими?
bullet - специалист
Яро написа:
Данеби да се отопляваш с газ?
Какво за газта, че не ми е ясно
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Остатъчният продукт при горенето на газта е не сажди, а вода.
Надявам се, вече да ти е ясно. :wink:
kolaborator - специалист
n_a написа:
Остатъчният продукт при горенето на газта е не сажди, а вода.
Надявам се, вече да ти е ясно. :wink:
Природен газ или пропан бутан , защото са различни неща , а и водата не се отделя като такава , а на отделни вещества!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Щом слагаш удивителна подир това си твърдение, да вземеш и да го подкрепиш и с доказателство., че химията ми е позабравена
единак - специалист
Към мнението с удивителната.
Какво е водата и що за Вещества се съдържат в нея? Как се разделя вода на Вещества, като изходен продукт на процеса горене? Къде отива въглеродния двуокис? И кога ще вземеш Нобелова награда за разбиване на водната молекула в апартаментни условия?
Тука май пак опираме до пространствено-бременния континиум...

Тема "Мнение от инженер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: