Сгласен съм с предложенията за мет. керемиди и др. обаче имам много от тези старите които са в момента и искам да ги използвам. Дори и да има някоя счупена ще я сменя. Искам да намаля разходите възможно най-много. А и ще правя покрива сам без маистори. Мисля си далли няма да е възможно да използвам сегашната конструкция ( която е от преди 40 г. поне ) и върху нея да накова дъски+воалит+керемидите и готово най-бързо и лесно , за надеждното ще кажете вие.Вчера се качвах на покрива и гредите ми се струват здрави затова обмислям варианта с частичен ремонт с по-малко пари.
Моля, дайте мнения как да стане най-лесно и най-евтино. Както се вижда от снимките тавана не се използва така че не е нужно да е със скъпи материали и др. екстри. Целта е да не ми тече тъй-като отдолу смятам да махна камъшения таван и да сложа гипс картон.
Благодаря предварително на всички
Моля, дайте мнения как да стане най-лесно и най-евтино. Както се вижда от снимките тавана не се използва така че не е нужно да е със скъпи материали и др. екстри. Целта е да не ми тече тъй-като отдолу смятам да махна камъшения таван и да сложа гипс картон.
Благодаря предварително на всички
Прикачен файл
CIMG6019.jpg (135.81 KиБ) Видяна 7440 пъти
Прикачен файл
CIMG6021.jpg (151.45 KиБ) Видяна 7440 пъти
Прикачен файл
CIMG6025.jpg (157.07 KиБ) Видяна 7440 пъти
Прикачен файл
CIMG6053.jpg (153.81 KиБ) Видяна 7440 пъти
Прикачен файл
CIMG6038.jpg (211.73 KиБ) Видяна 7440 пъти