• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
dandan2 написа:
Здравейте!Интересува ме как работят фирмите и по точно как става заплащането!!!Защото на мен ми искат предварително да платя матеряла ,а после всичко останало.
Попаднал си на малка фирма, затрудняваща се с финансирането на материала. Което само по себе си не е нещо лошо. Всеки е почнал от някъде, нали. Щом не искат предварително пари за труд, логично е да се помисли, че стоят зад качеството на работата си.
crez - майстор
Видях такава облицовка на 5г., трагедия :shock: беше станала чуплива и имаше доста дупки по нея,беше си променила цвета,тъй като не е съвсем гладка праха беше заел своето място в допълнителното оцветяване. Без пари да ми я дават не бих си сложил такава времянка.
crez - майстор
anmoll написа:
Тани, кажи на простоцарски какво е сайдинг? :?
С една дума! ламперия :) в случая пластмасова.
prascho - майстор
crez написа:
anmoll написа:
Тани, кажи на простоцарски какво е сайдинг? :?
С една дума! ламперия :) в случая пластмасова.
За жялост България не е циволизована страна с действащи институции. Липсва всякакъв контрол, като се произвеждат и внасят продукти със занижено качество. Всички фирми са напред с рекламата, с техническите параметри на материалите и с цените, но клиента бере плодовете на "качествения" продукт. В това число включвам и "качествененото" изпълнение.
Преди време намерих сайдинг с значително по-добри качества от винила.
www.petkom.eu

Прикачен файл

fasada.jpg
fasada.jpg (47.29 KиБ) Видяна 31609 пъти

Прикачен файл

fachada_bez_alu2.jpg
Красота
fachada_bez_alu2.jpg (11.82 KиБ) Видяна 24979 пъти

Прикачен файл

11.jpg
Horizont Sozopol
11.jpg (217.68 KиБ) Видяна 24705 пъти
Преди време намерих сайдинг с имитация на дърво. :)

Прикачен файл

17411730.original.jpg
17411730.original.jpg (41.9 KиБ) Видяна 23674 пъти
Последна промяна от Stoian56 на нед фев 07, 2010 11:32 am, променено общо 2 пъти.
vlad0 - специалист
Дай снимки от твоята къща, цени и т.н. че така малко бие на евтина реклама.
Не смятам да правя къщата си обществено достояние.Цените ги има в сайта им. Исках да споделя лично мнение и евентуално да помогна в избора на фирма изпълнител за сайдинг. Ако модераторите сметнат, че това е ефтина реклама спокойно могат да изтрият темата, защото според vlad0 е пълна с евтини реклами.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Сайдинг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: