• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stivemaster - майстор
Здравейте .Интересуващите се могат да погледнат и този сайт http://www.paromash.ru/?m=36&page=77&nm ... 5.29.30.31. , да помислят каква част от идеята е цената (цените от сайта делете на 25 ,толкова е курса) и дали това би променило нещо.След това, ако имат желание могат да споделят .Особено ме интересува мнението на ani69 ,защото сигурно всеки я е обявил за луда ,въпреки че и на сериозната цена на Стефан Голев ,челите темата и знаят каква себестойност е постигнала и какъв резултат.
Последна промяна от stivemaster на съб юни 05, 2010 9:41 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Курс рубла- лев е 20 към 1 . При такава цена може би ще стане актуална тази система в България, но докато ни продават картофи на цената на чипса е абсурдно .
stivemaster - майстор
Мдааа прав си аз съм в грешка отметнал съм си страницата когато курса на долара беше друг и затова.
Малко информация по темата, която е започнал колегата.Както се казва и е прав и не е прав. Нека да ти кажа нещо за [url]htpp://ibt.bg[/url].
Приеми го и като тяхна защита, защото знам за какво иде реч.
1.По тази технология ,може да се построй всичко.Защо ? Защото за разлика от цитираните от теб различни технологии, те произвеждат точно твойте изделия, след като е утвърден проекта.Те не могат да произведат нищо предварително и да го сложат на склад,поради факта, че имат няколко хиляди разновидности./комбинация от плътност,дебелини,височини,отстояния и сътпка и дебелина на мрежата/. Другото предимство, заради което тази технология се уважава от всички знаещи архитекти, е че тя не им налага никакви ограничения, както останалите.
2.Оферта при тях получаваш, стига да изпратиш архитектурния проект на DWG файл,тъй като разполагат със специален софтуер и ти за два три дни получаваш оферта. А тя е цената на елементите, бетон, желязо и мазилка.Ако им изпратиш и геоложки доклад и основите ще ти кажат.
3.Единственото,което правят и то на цените на нормалните проектанти е конструкция, но ако си държите на Ваш конструктор,те за един ден му правят разяснения,дават му материали и тънкости, като по време на процеса му оказват и помощ ако се налага.И то напълно безплатно.
4.И ако поскаш и оферта за строителство ще ти дадат.
И за да не стане объркване накрая ще ти кажа, че съм им голям фен.
stivemaster - майстор
За всичко което казваш си прав колега.Мнението ми за тази фирма е че може би наистина са изключение на фона на останалите които съм споменал в темата.Напоследък не знам как стоят нещата при тях но искам веднага да ти кажа защо отдавна не се интересувам от тях.През 2008 поисках оферта за материали за къща 240м2 за мой клиент.Отговора им изглеждаше по следния начин - само с техен проектант,цена на м2 средно около 80лв. за материалите ,изпращате ни проекта тук и плащате не помня колко за изготвяне на офертата.На моето възмущение от това отношение ми отговориха - ако искате , ние работим за износ и пазара в България въобще не ни интересува.Не знам как бихте реагирали на такова самочувствие.
Leon - специалист
stivemaster написа:
Здравейте на всички.

..................................................................
което според мен дава коефициент на топлопроводимост на стената по малко от 0,2 W/m2K , което разбира се не е измерено ,но може да се измери и е повече от отлично постижение
..............................................
Е на това му се вика: "празни приказки"!!!

:lol:
  • 1
  • 2

Тема "Истината за термоизолационния оставащ кофраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: