• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
complast - специалист
Супер! :rock:
kernelpanic - специалист
complast написа:
Ще даваш оферти за оградка май :)
complast - специалист
kernelpanic написа:
complast написа:
Ще даваш оферти за оградка май :)
Харесвам къщи на баир с южно изложение!А за оградата не се натискам !
много хубава къща съжалявам че преди време изпуснахме подобна =D>
sensi - специалист
А къде се намира тази къщичка и за какви пари я купи, ако не е тайна разбира се.
kernelpanic - специалист
sensi написа:
А къде се намира тази къщичка и за какви пари я купи, ако не е тайна разбира се.
в с.Ягода на около 10 км от Стара Загора, цената с всичко излезна 49 000 лв
FMaster - специалист
Колега, със здраве да си я ползваш, но много пари си дал! В региона 10-20км. около Ст.Загора местата вървят между 2 и 6, до 8000лв. за декар или два. А за останалите парички можеш да спретнеш уникално къще около 80-100кв.м. в зависимост от етажостта и разположението на сградата, но ти си знаеш ... щото като гледам и по тази има ремонти и довършителни работи за около 10-тина и нагоре хиляди ... съдейки само по тази снимка и без да съм видял ограда, дворно място, гараж или място за паркиране на автомобил в двора, дренаж, покрив, интериор и инфраструктура.
sensi - специалист
kernelpanic написа:
в с.Ягода на около 10 км от Стара Загора, цената с всичко излезна 49 000 лв
Много е хубаво там, ходил съм в хотел Терна в Ягода. Много добре си изкарахме. Да си я ползваш със здраве.
kernelpanic - специалист
FMaster написа:
Колега, със здраве да си я ползваш, но много пари си дал! В региона 10-20км. около Ст.Загора местата вървят между 2 и 6, до 8000лв. за декар или два. А за останалите парички можеш да спретнеш уникално къще около 80-100кв.м. в зависимост от етажостта и разположението на сградата, но ти си знаеш ... щото като гледам и по тази има ремонти и довършителни работи за около 10-тина и нагоре хиляди ... съдейки само по тази снимка и без да съм видял ограда, дворно място, гараж или място за паркиране на автомобил в двора, дренаж, покрив, интериор и инфраструктура.
И това ми беше минало през ум, ама за останалите пари само груб строеж!
Smarin - специалист
kernelpanic написа:
FMaster написа:
И това ми беше минало през ум, ама за останалите пари само груб строеж!
Добре си направил , то на думи е лесно с 40 000 къща да правиш , но кат се захванеш до къде :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Покупка на къща + въпроси!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: