complast написа:Супер!Ще даваш оферти за оградка май

complast написа:Супер!Ще даваш оферти за оградка май
sensi написа:А къде се намира тази къщичка и за какви пари я купи, ако не е тайна разбира се.в с.Ягода на около 10 км от Стара Загора, цената с всичко излезна 49 000 лв
FMaster написа:Колега, със здраве да си я ползваш, но много пари си дал! В региона 10-20км. около Ст.Загора местата вървят между 2 и 6, до 8000лв. за декар или два. А за останалите парички можеш да спретнеш уникално къще около 80-100кв.м. в зависимост от етажостта и разположението на сградата, но ти си знаеш ... щото като гледам и по тази има ремонти и довършителни работи за около 10-тина и нагоре хиляди ... съдейки само по тази снимка и без да съм видял ограда, дворно място, гараж или място за паркиране на автомобил в двора, дренаж, покрив, интериор и инфраструктура.И това ми беше минало през ум, ама за останалите пари само груб строеж!
kernelpanic написа:Добре си направил , то на думи е лесно с 40 000 къща да правиш , но кат се захванеш до къдеFMaster написа:Колега, със здраве да си я ползваш, но много пари си дал! В региона 10-20км. около Ст.Загора местата вървят между 2 и 6, до 8000лв. за декар или два. А за останалите парички можеш да спретнеш уникално къще около 80-100кв.м. в зависимост от етажостта и разположението на сградата, но ти си знаеш ... щото като гледам и по тази има ремонти и довършителни работи за около 10-тина и нагоре хиляди ... съдейки само по тази снимка и без да съм видял ограда, дворно място, гараж или място за паркиране на автомобил в двора, дренаж, покрив, интериор и инфраструктура.И това ми беше минало през ум, ама за останалите пари само груб строеж!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: