Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
bayan - специалист
колега може да провериш на двете места за материали втора употреба и евентуално на едните продаваш а на другите продаваш пестиш от транспорт и почистване на тухлите пък и време

успех
ArturDent - Почти Безобиден
genev84, май наистина не си струва.
Продавай, ако може.
Цената на събарянето, почистването и транспорта може да ти излезе по-скъпо. Единствено може би керемидите ще ти излязат на сметка.
Има вариант да и направиш застраховка и ... след няколко месеца "случайно" да се запали.
boltik - специалист
Артур е прав.Дори и от керемидите ще си вътре.При всеки транспорт се чупят керемиди и тухли,обикновено най-долния ред.
penio_penev - напреднал
Здравей колега genev84 ,аз съм от с.Черганово(който не знае до Казанлък), в момента съм на груб строеж на моята къща 100 кв.м без да купувам място,с всички документи и строителство от мен,ми излезе 35 000лв.
Rado_smolian - помощник
penio_penev написа:
Здравей колега genev84 ,аз съм от с.Черганово(който не знае до Казанлък), в момента съм на груб строеж на моята къща 100 кв.м без да купувам място,с всички документи и строителство от мен,ми излезе 35 000лв.
Ей това е горе долу цената!Но зависи от много неща.Основи, изкоп, местоположение!

Тема "нова къща от стара" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: