Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Стефко - специалист
Канала в моя гараж го направих след покупката му. Обикновена бетонова клетка. Дълбочината е според височината на собственика. Характерното при мен е, че има странични ниши в самия канал за удобство. Ширината на тия ниши е 60 см. и има няколко рафта там по височина. По тоя начин при ремонт има къде да се поставят инструментите, и къде разглобените детайли.
cybersas - специалист
Аз моя канал го зарих - наследен в закрит гараж. Пълнеше се с вода до половината. Та не е само до "височината на собственика" :finga:
kretio74 - специалист
leonardo_vd написа:
Ша ма карате посред нощ да излизам да снимам. Снимките са още в началото. Има доста диагонали и отвора за гаражната врата е оформен.
ПП Давай чертеж на този канал, защото не знам дали ще уцеля размерите. А еденичката е болна тема, то за нея тоз гараж се прави. :rolleyes:

Гипсфазера е 15мм. Навсякъде гредите са завивани с винтове и ковани с пирони. Планките които се виждат са само за прикрепяне докато се закове и завие /така ми е по-лесно/ Имам и едно синьо лепило с което лепя фугите на фазера и след като изсъхне раздува като полиуретанова пяна. Много здраво лепи и е точно за тази работа. При интерес мога да го снимам.
Случайно има снимка на лепилото.
Много ме интересува лепилото, че не се вижда на снимката. откъде го взе и колко пари струва.
jekasus - майстор
http://knauf.industriedatenpool.com/?r= ... lis;etre@@
А шишето на което не се вижда надписа е бира :lol: :lol: :lol:
leonardo_vd - модератор
Тук не знам от къде се купува. Донесъл съм го от германия.
leonardo_vd - модератор
Mалко да съживя темата. Гаража презимува, покрит е и мога да кажа че конструкцията е надеждна, На покрива се бе събрал буквално 1метър сняг. Сега след като почна да се топи, вътре и капка няма. Само да изчезне студа и продължаваме. Набавих доста от БЕЗПЛАТНИЯ гипсфазер :supz: :supz:

Тема "Гараж от скрапа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: