• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
velsi - Почетен майстор
vsterev написа:
...но след като ми направиха монтажа се убедих, че не съм сгрешил в избора.
Ролпласт не монтират дограма доколкото знам. Това, че си останал доволен е добре, но заслугата най-вероятно не е тяхна.
vsterev - специалист
velsi написа:
vsterev написа:
...но след като ми направиха монтажа се убедих, че не съм сгрешил в избора.
Ролпласт не монтират дограма доколкото знам. Това, че си останал доволен е добре, но заслугата най-вероятно не е тяхна.
? Ти това сериозно ли го мислиш, ти подлагаш на съмнение мнението ми и защо ? Наистина ли смяташ, че аз не знам на кого съм плащал, кой ми е вземал размерите и кой ми е правил монтажа ? Дограмата, която поръчах не беше никак евтина и докато избера фирма минах през поне 5 или 6 с конкретни въпроси срокове и отстъпки докато избера тях.
Последна промяна от vsterev на съб мар 22, 2014 8:22 am, променено общо 1 път.
kiroslavov - специалист
Мойто впечатление от Ролпласт е точно обратното, тук съм написал мнението си за тях (което не искам да налагам на никой) : viewtopic.php?f=26&t=46459
velsi - Почетен майстор
Вижте сега, Ролпласт произвеждат дограма в големи количества. От там нататък сключват разни договори с дистрибутори в цялата страна, които вземат мерките, поръчват, плащат и после си монтират. Всеки, който иска може да работи по този начин и доста фирми го правят. От там нататък дали ще попаднеш на читави монтажници, хора с опит, които знаят какво правят си е чист късмет. Под шапката на Ролпласт има всякакви. И малки фирми с дългогодишен опит избрали този начин на работа, за да се спасят от фалит и разни келеши работили в по-голяма фирма няколко месеца, напуснали и решили, че могат и сами да работят. Точно затова от Ролпласт има и доволни и недоволни - зависи на какъв представител ще попаднеш.
kiroslavov - специалист
Въпроса е, че и трите пъти самите Ролпласт правеха всичко - от оферта през взимане на размери до монтаж - точно за това изказвам мнение за фирмата. Веднъж ми се наложи да правя поръчка при друга фирма и останах доста по-доволен и от срока, и от цената и от монтажа.
prascho - майстор
Велси говори за така наречения Франчайзинг. В сайта на Ролпласт са си го описали:

http://rollplast.com/bg/page/18

Доколкото съм запознат в България има още няколко подобни компании като ОМВ, Била.... Това, че пише Ролпласт на магазинчето би трябвало да означава, че се ползва тяхното "know how", обаче дали е така...

П.П. Както пише срещу 7к мога да отворя бутка с надпис Ролпласт :-D .
kiroslavov - специалист
Еми офиса им на ул.Мадрид в София силно се съмнявам да е франчайз !!!
vsterev - специалист
Или пък този на Христо Ботев или пък на Кукуш ? Ролпласт имат 7 или 8 бригади само за София, като са разпределени по райони и не можеш да си избираш монтажници, идват тези, които обслужват района ти. Като технически ръководител на монтажниците се явява лицето, което взема размерите. В тази връзка специални поздрави за Светльо и екипа му, ако чете тука де.
velsi - Почетен майстор
Тъй де, аз какво обяснявам. Ако дойда аз при тебе с буса, на който пише Ролпласт, дрехите ми са с тяхното лого... офисът ми... И ти кажа -"Добър ден, ние сме от Ролпласт" ти как ще познаеш аз какъв съм и дали разбирам от дограма и изобщо какво правя и как. Аз обясних каквото знам, prascho ви е дал линк да четете. Нямам нищо с Ролпласт и нямам намерение да ги коментирам повече. Виждал съм добри техни изпълнения, виждал съм и ужасни неща, някои дори ми се е налагало да поправям. Обясних от къде се получават различията. От тук нататък всеки си решава сам.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

Тема "Избор на дограма, монтажник и още нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: