muhtarov написа:Офффф. колко сте прави и как сами се лъжетеВидяното ми хареса, изглежда практично, но имам едно притеснение и питане - защо на повечето места, където съм виждал поставен поликарбонат, вътре в кухините се въди нещо като плесен ли е, що ли е, но влошава прозрачността. И това не е само на покриви и прозорци - виждал съм го и на преградни стени, на съвсем сух вътрешен монтаж?
за жалост не ми се рисува и обяснява, затова ще потърся готова картинка.
в случая е от билото, но ако е по надолу прозореца задължително трябва да е поставен на две столици и се покрива разстоянието от билото до прозореца
това са поликарбонатни плоскости - напълно замества покривния панел
толкова е лесно, защо го превръщате в такъв проблем.
muhtarov написа:Офффф. колко сте прави и как сами се лъжетеКолега, бихте ли обяснил, кой и какво е излъгал точно в темата, моля?![]()
muhtarov написа:за жалост не ми се рисува и обяснява, затова ще потърся готова картинка.Наистина "жалко", че не ви се рисува и обяснява, защото от тази "картинка" 3 х 3 см нищо не става ясно - или поне на мен, като клиент....
muhtarov написа:това са поликарбонатни плоскости - напълно замества покривния панелТези поликарбонатни плоскости заместват евентуален покривен прозорец откъм осветеност на помещението, но нямат "грам" от топлоизолационните свойства на термо-панелите и всъщност съвсем не е толкова "лесно"!
толкова е лесно, защо го превръщате в такъв проблем.
Ако сте правил нещо лично вие дайте по-добри снимки или чертежи, ако не - не обърквайте хората, моля!
Благодаря!
Иво