Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
рибарят - помощник
Понеже съм рибар, някой да даде идея за направа на разглобяемо преносимо бунгало, малък размер. Примерно, широко 2 метра, дълго 3 метра и високо да речем 2,3 метра. Материалите да са леки, влаго - устойчиви, термо - изолационни ( да може и през по студено да се ползва ),с малко прозорче от плексиглас. Чувал съм че продават такива, дали не е по добре да си ги купя, ако ме устройва цената?.
VladkoM - специалист
Какво означава разглобяемо бунгало. Когато го разглобиш на какво искаш да го натовариш и преместиш?
pipilica - майстор
Ми що не ако ходите поне трима за риба и сте с камион може и да се измисли нещо.
Chefo77 - майстор
VladkoM написа:
Какво означава разглобяемо бунгало. Когато го разглобиш на какво искаш да го натовариш и преместиш?
Предполагам Урал или поне ЗиЛ 131 ... :?
Преди време търсих контейнер с подобни размери, за да го ползвам като склад. Обявиха ми за маса нещо като 3 тона и с кран искаха да го свалят в двора.
Не е ли по-добре да потърсиш голяма палатка?
gogyto - специалист
Решението е само едно...каравана..после ще почерпиш..
ivouz - специалист
Е що да не може !
Модули сглобяеми ,примерно 1/2,3м.
16 бр. натоварват се на багажник отгоре на лек автомобил и бала слама за под.
Но обтегнати като палатка.
Авантюра ......Аз бих се пробвал честно .
Вадим Владимиров - специалист
Да се намеся и аз, в отговор на молбата :)
Изображение

Изображение
ivouz - специалист
Не си ме разбрал ..нищо ....
stamenov1 - специалист
http://www.comfort.bg/bg/interesno/view/1948.html
Или си го правите от рамки върху които е монтиран лексан подобно на навесите за количките в Хипермаркетите.
Ето като идея.
http://dornob.com/modular-writers-house ... ptability/
К А Я - специалист
По повод на линка с надуваемата палатка.Като бях ученик, беше станало модно да си правим палатки от полиетилен. Няма защо да ви обяснявам колко конденз имаше вътре на сутринта.
Иначе от каквото и да се направи сглобяемо бунгало за тези цели, нито ще е леко, нито лесно за пренасяне.

Тема "Разглобяемо преносимо бунгало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: