Tsilkov написа:Не ме разгневи вашето мнение, а коментара, че целият замисъл ми е боклук за кофата на един от коментиращите тук /гледам че си е редактирал репликите/, който впоследствие се оказа, че е пълен лаик като мен. Затова и се връщам , да се извиня САМО на вас и да призная, че сте единственият, който ми е давал адекватни мнения по темата.mimilisa написа: Американски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.Приемам написаното от мен за грешно и обидно макар, че три пъти си четох мнението да разбера кое те разгневи и не проумях
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак.
Много здраве!Понеже имам желание да се поправя чакам линк от темата ти в англоезичен форум за въпросната къща - да поуча (пък и другите във форума) малко опит от хората които ще ти отговорят там. Това го пиша напълно сериозно и ако смяташ че не си от хората за които е писан цитирания от теб виц ще го направиш!
В действителност англоезичните сайтове са пълни с информация, както и тубата с клипове. Благодарение на тях преди време си направих САМА сайт /това е друга тема/ , като не получих никаква реална помощ от българчетата по нашите ширини.
Ето един такъв, който може да е в голяма помощ на мераклиите . Гугул хром превежда автоматично на български и воала...
http://www.familyhandyman.com/
По отношение на моя проект се спрях на вариант само с първи етаж и усвоено подпокривно. Ако ви представлява интерес само на вас Tsilkov , ще кача картинки с нормално придружаващите въпроси .