Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
toolegittoquit - майстор
slavka написа:
ще помагате или ще се подигравате.. уж имало сайтове за да се ппсаветваш с някой бе то нащи българи са си такива.. загубени мислищи се за... айде..
Не се подиграваме, казваме, че ще ви е тясно. Навремето семейната къща беше с по 12-14 квадрата стаи и ефективна площ на кухнята 8 квадрата. Беше доста малко.
slavka - помощник
най после успях да разуча от къде да качвам

Прикачен файл

plan.jpg
slavka - помощник
на мен лично много ми харесва но се интересувам колко ще ми излезне но май няма кой да ми каже...
Pooh - майстор
slavka написа:
ще помагате или ще се подигравате.. уж имало сайтове за да се ппсаветваш с някой бе то нащи българи са си такива.. загубени мислищи се за... айде..
Наистина е така! Задават откровено тъпи въпроси и очакват някой да се сети какво са си мислили всъщност, че и да им смели информацията, която не им стига акъла да отпуснат ...

1. Планчето е на дървено бунгало, не на къща! Външна стена с дебелина 10 см., няма как да се иззида ... ама ние какво разбираме
2. Искате сметка на материали, които никой не знае като количество, а оказва се - дори не е сигурна какви ще са :wink:
3. Държите се нагло и неуважително, към хора, които НЕ СА ВИ ДЛЪЖНИ с нищо и по никакъв начин. Дали е добра идея - само Вие си знаете ...

За мен темата е приключена. Поне докато не видя информация, заслужаваща обсъждане.

Успех със строежа.
egomen66 - майстор
Не можеш да получиш точен отговор.Тук във форума , много пъти се е повдигал този въпрос.Всичко е много относително. По нагоре колегите , са намекнали само някои фактори по ценообразуването. А те са много. Няма да ми стигне цял ден , ако реша да ги изброявам. На първо време систематизирайте въпросите си....Парцел , узаконяване , предварително проучване. Вид строителство.Вид основи. Вид покрив , и много други.Цена..груб строеж.До ключ.Почвам да се увличам.Прочетете тази статия , и не само нея.За да получите някакви по конкретни отговори ,трябва да сте подготвени , за отговорите които очаквате да получите. :rock:

http://atsproject.net/wp/%D0%B7%D0%B0-% ... %BB%D0%BD/
slavka - помощник
добре де може и да сте прави.. но не разбирам жена съм все пак и търсех някаква помощ.. и все пак мисля че може стените да се увеличат с някакви санти за да стане за тухла и нормално размера на кв. м да се увеличи.. но както и да е.. ще потърся другаде благодаря ви все пак..!
nikolson - майстор
slavka написа:
аз го исках така защото само аз и жена ми сме вътре така че.. не ни е нужно повече..
slavka написа:
но не разбирам жена съм все пак и търсех някаква помощ.. ..!
:?
egomen66 - майстор
slavka написа:
добре де може и да сте прави.. но не разбирам жена съм все пак и търсех някаква помощ.. и все пак мисля че може стените да се увеличат с някакви санти за да стане за тухла и нормално размера на кв. м да се увеличи.. но както и да е.. ще потърся другаде благодаря ви все пак..!

Не възприемай публикациите ни , като упрек.Не се отказвай да питаш , и пишеш.Разгледай темите които ти предложих от форума. По нагоре в темата. Ще видиш , че няма точен отговор , на така поставен въпрос , не само от теб , но и от други колеги. :partyman:
Kasap - специалист
nikolson написа:
slavka написа:
аз го исках така защото само аз и жена ми сме вътре така че.. не ни е нужно повече..
slavka написа:
Не смятам, че проблема е в това, че човека не може да си определи пола, нито че не успява да си формулира въпросите.
По-скоро правописът и възпитанието са предпоставка за нормална и полезна комуникация. :partyman:
ky-kyy - майстор
nikolson написа:
slavka написа:
slavka написа:
Имаше един виц, че в сегашните бракове, който сутринта се събуди с ерекция, той е мъжа цал ден.....Ама както каза колегата, не е това проблема, а че не дава никаква информация. На час по лъжичка и то със клизма...Ама иначе обидчив...

Тема "Помогнете моля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: