Важното е да имаш всичката възможна информация и да няма неприятни изненади. Иначе наблизо живот и здраве ще имаш спортна площадка, назад са полетата, идеално за града. Ще следя развитието, разхождайки кучето.
Преди няколко месеца стигнахме до етап разделяне на парцела със съсобствениците и тъкмо платих таксите, входирах документите и отивайки с тях до кметството за справка на нотариалните актове ми сервираха че най-накрая са решили да си продадат техния дял...1200 лв. отидоха на вятъра

Имаше малко търчане за оправяне на докумени, разни архивни справки и т.н., но сделката мина сравнително бързо. Вече съм собственик на целия парцел от 1325 кв. С новите документи извадих виза за проектиране, с нея посетих за съгласуване ЕВН и ВиК, след това пак в ЕВН за проучване от къде ще ме захранят и чакам да се обадят. Паралелно с това ми хрумнаха други идеи, защото вече разполагам с целия "бетон" и реших да се възползвам максимално. Лявата половина ще отделя за детски парти център, дясната ще е за нас, ще има и втори етаж с няколко спални и самостоятелен двустаен за тъщата, която е решила да си продаде нейния апартамент и да спонсорира част от строежа срещу обезщетение