Това с анкерирането и мен малко ме притесни, понеже мога да анкерирам само откъм външния зид. Вътрешния стига до долния ръб на гредореда, и гредите от другия край на синята греда няма как да се анкерират странично. Иначе ако сложа парчета от по метър и нещо, които да влизат в стената, това означава че другия им край ще свършва над някоя греда от оражевите, т.е. как ще преразпределя товара, след като не стъпва на здрава основа в единия край.
Относно предложението на Руди- едно или две от парчетрата в стената са горе-долу наред, но другите не особено. При това са от чам(тези, които не са наред). Като че ли поставянето на цяло парче от край до край е най-добре, знам ли. Но това само за тези две стай вдясно. От ляво както го мерих, ми трябва греда над 6,5 метра, а такава не намирам.
Относно предложението на Руди- едно или две от парчетрата в стената са горе-долу наред, но другите не особено. При това са от чам(тези, които не са наред). Като че ли поставянето на цяло парче от край до край е най-добре, знам ли. Но това само за тези две стай вдясно. От ляво както го мерих, ми трябва греда над 6,5 метра, а такава не намирам.