тва е все едно нова кола да си купиш, ама гумите, маслото и агренажа да са за смяна - че и по-зле ще излезе като сметка от смяна на масло, гуми и агренаж

rockwall написа:още е топло, може и нова да залее - за негова сметкаЧестно казано, доста повече от 70 кв. м. е... към 140 е по-скоро, така че не ми се вижда оправдано да се кърти и да се прави наново... Иначе конструкторът ако каже, ще се направи естествено. За сметка на изпълнителя - такъв ни е договорът. Нооо, се надявам да се размине без това.
така би трябвало да стане според мен
Срамота е нова плоча да й трепериш.
Като гледам не е и толкова много.
Аз имам една такава заварена постройка от тухли с бетонен покрив (панели - около 70м2), който пропуска вода и мисля да я събарям, че не са си правили труда да пускат колони ами директно вурху тухлен зид панелите.
Викнах човек от фирма СЪБАРЯ,КЪРТИ и тн - за 1700 лв ще ми свалят бетона и ще го извозят.
Като гледам твоето не е повече - така че ти си прецени дали си струва да трепериш при условие че и пари си давал.
Все пак е покрив, не под на гараж....
Строителят какво вика???
mitaka_vk написа:Този тип действия имат и цена, но излиза по евтино от премахване на плочата и наливане на нова на нейно място.човекът каза, че има договор и няма да му струва нищо, щом не е по негова вина
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: