Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
vipltd - специалист
Може би след още 20 години демокрация въпроса дали фирма или
на"черно" ще отпадне от само себеси.
На пръв поглед,ако фирма Ви строи ,това трябва да означава;
1.Качество
2.Отговорност
3.Техническа грамотност.
4.Някякви гаранции за извършената услуга.
5.Фирмата си плаща съответно данъци,които съответно се връщат
във вид пътища,канализации и тем подобни.
Засега икономиката не позволява на фирмите да си честват годишни юбилеи,затова отпада нуждата от гаранция.
Всички предполагаме къде отиват и данъците.
Затова продължавайте на "черно"
Илиян Илиев™ - майстор
Точно от човек с фирма, какъвто предполагам си не очаквах такъв срамен призив. :evil:

Иначе по темата - огледай се в кой град работи съфорумника SHL и евентуално се обърни към него. :wink:
medel76 - специалист
Това е името на фирмата което се изписва горе на самият сайт.За него ли става въпрос.Ако е да ,бях писала емайл но никой не ми отговори.Тези са от София а на мен ми трябва бригада близо до Пловдив или около Пловдив
Стефан - майстор
За мен е неприемливо за цени без ДДС http://bgremonti.com/ceni_trud.html

Доста Остап Бендер се появиха напоследък. :lol:
vipltd - специалист
Остава и колегата,който е задал въпроса да е на Вашето мнение.
Договарянето с фирма си има своите предимства.
Исках да се изразя с ирония.
Радвам се,че има хора които мислят така.
future - специалист
Преди време препоръчах на познат строителна фирма.След направената оферта човека естествено се отказа.Намери си майстор с цена на половина на офертата на фирмата.И познайте какво се оказа.Майстора се оказа един и същ.Работеше в същата фирма осигуряван на минимална заплата и на повикване.И ако разликата е 1000лв колко биха отишли за данъци и осигуровки-нищо.А останалите отиват за закупуване на джипове от по 100 000лв.Иначе и аз съм за фирмите , ама не сме узрели все още.

ПС В раздел работа/търся имаше доста хора от Пловдив.
Fortune - специалист
За съжаление, моите доходи от които плащам на майстори са обложени с всички възможни данъци и осигуровки. И ми е малко тягостно, че аз съм внесла доволно много в бюджета и за просперитета на здравната и пенсионна реформа, а като се наложи да искам някакъв документ за това, което съм платила се надава вой и всички са много обидени :)
MADMAXMARA - напреднал
Аз също съм на мнение, че майсторите от турски произход са много добри и качествени работници. При мен, докато католиците/ не ги знам от какъв произход са, но не са чисти българи - говорят някакъв странен език, неразбираем/ направят основите, бригада турци от Асеновград построиха 3 етажна къща. Освен това не пият през работно време, не крадат от материалите, уплътняват си максимално работния ден, и не са претенциозни. Просто си вършат работата.

Остава само да сложите фесовете и по един сюнет и сте готови ,то тая държава от продажници е на този ред.
Стефане ти Българин ли си или ....... значи майсторите християни са боклуци ,мързеливци,пияндета и мошенници според теб ,ако е така защо не отидеш да живееш в Турция ..... да не би преди да си бил Сабри-Стефан. : :evil:

Ето за това ще изчезнем като нация и цигани и турци ще ни претопят ,защото не сме единни ,значи българите да стоят без работа а турците и мръсните мангали да работят само за това че ще ви вземат по ниска цена и ще осерат всичко..... .. вие въобще имате ли достойнство .
lambov - специалист
:lol: :lol: :lol:
Разликата е в спокойствието!
Ако Ви се занимава с организацията на целият процес и разправиите с различни хора, майстори и бригади за да ви свършат определена работа - Добре! Това е най-евтиният вариант!

Рисковете от допускане на грешки са доста. Нервите също, ako попаднете на некадърници... Всяка грешка може да ви коства : пари, нерви и време.

Ако не Ви се занимава с това и нервите, и времето са Ви ценни си плащате на фирма !.... :)
n.nikoloff - специалист
vipltd написа:
Може би след още 20 години демокрация въпроса дали фирма или
на"черно" ще отпадне от само себеси.
Колега, къде я видя тази демокрация????? При демокрацията има ред, а тука няма. Ако имаше щеше да има регламенти и да се спазват и нямаше първия набеден кофражаджия да ми се явява конкуренция, аз да спазвам цялата техногия, а той даже не може да я произнесе тая дума...

Тема "регистрирана фирма или майстори на ''черно''" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: