• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
torbalan - Дървен философ
едни приятели тия дни ми предложиха да сложа някакви пластмасови пити (подобни на тези, в които пчелте правят мед, но значително по-големи), в които се пълни чиста пръст и расте трева...

върху насипаната от мен баластра....

добре ми звучи... виждал съм го някъде на околовръстното на софия по южната дъга пред някой от големите мебелни магазини....

така си бяха направили паркинга :)
mirk - майстор
Има и бетонни "пити" използват ги за повърхностно укрепване на насипи диги, паркинги и др.
шоп - майстор
Преди десетина години мястото където се вкарват колите го покрих с един здрав брезент от тир. Отгоре насипах 10-15 см отсят филц с фракция 25-30 мм. Но, сега вече забелязвам, че на места покарва трева. Незнам дали е от прокъсан брезент или от наслагване на прах и мърсотия и съответно тревата намира условия за растеж.
kaishew - специалист
И при мен пониква трева тук таме но тъй като слоя баластра е около 10 см. при засушаване бързо изсъхва,а и много лесно се скубе.
merakliq - специалист
torbalan написа:
... виждал съм го някъде на околовръстното на софия по южната дъга пред някой от големите мебелни магазини....

така си бяха направили паркинга :)
Така е направен паркинга на "ДОМКО" на околошръстното. На мен също ми допада. Тези пластмасови пити, май ги гледах сега на промоция в Практис.
  • 1
  • 2

Тема "Настилка от баластра" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: