• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ArturDent - Почти Безобиден
Не е точно така, поне от моя опит.
Изпращат се писма с обратна разписка до заинтересованите лица - съседи, енерго, ВиК...
Когато се върне обратната разписка (след седмица), имат 14 дневен срок да обжалват. Срока се прои от получаването на писмото.
Има и някакви гимнастики с обява, когато не се знаят съседите ...
ArturDent - Почти Безобиден
Svilen22 написа:
ArturDent е прав! Аз като сменях предназначението на земята/ правих ПУП/ лично водих съседите "за ръка" да се подпишат в общинският кадастър.
Но не е задължително да ходиш да се подписваш.

П.П. Едни старци до мен много се кефиха, като получиха писмо от общината, в което им искали "разрешение" да строя аз. Нали на тяхната възраст никой вече не ги пита за нищо. Бързо им охладих ентусиазма, като има казах че не им искат разрешение, а ги уведомяват и ако искат да обжалват. ;)
Последна промяна от ArturDent на пон фев 14, 2011 6:13 pm, променено общо 1 път.
ivanj - специалист
ArturDent е прав само те уведомяват и ако искаш можеш да обжалваш,в 14 дневен срок
Ох ,олекна ми от това за ОВЕДОМЯВАНЕТО и ОБЖАЛВАНЕТО. И аз мислех ,че ще им искат СЪГЛАСИЕТО, а имаме комшия, който едва ли ще даде, а другият е неоткриваем. Виж за обжалването е друго нещо, по- трудно ще тръгне да се занимава :?
  • 1
  • 2

Тема "възражение при промяна на статут за жилищно строителство." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: