Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
naasko - специалист
А по специфична ли е работата с тези продукти Veltitech на Брамак в сравнение с черната хартия. Питам понеже селския майстор незнам доколко е работил с такива продукти.
ebahti - майстор
Нема нищо специфично-работи се по същия начин-даже е по лесно щото не се пързаля като черната хартия........само че тр. да видиш кой край е отгоре и кой отдолу :idea:
EDI - майстор
Те обикновено ги правят, така, че отгоре е надписа на фолиото да се чете.поне ОНДУТИСТ са така, ама май и другите така ги правят.
професионал - специалист
Точно така е и при Брамак-надписите отгоре и няма нищо по-различно от обикновенната черна хартия-само дето се работи по-лесно върху нея. :partyman:
begemot1 - специалист
Аз слагах трислойна подпокривна мушама.Здрава е и няма късане.но имам дъсчена обшивка под керемидите, а и керемидите са нови.
цената и е 0,79 лв на кв м.
Прикачен файл:
IMGP8044.jpg
старите керемиди около 50 кв ги давам за 100лв ,ако му трябват на някой.
Чакам с нетърление да завали, да тестваме покрива :lol:
tetomaster - специалист
begemot1 написа:
Аз слагах трислойна подпокривна мушама.Здрава е и няма късане.но имам дъсчена обшивка под керемидите, а и керемидите са нови.
цената и е 0,79 лв на кв м.
Прикачен файл:
IMGP8044.jpg
старите керемиди около 50 кв ги давам за 100лв ,ако му трябват на някой.
Чакам с нетърление да завали, да тестваме покрива :lol:
Тествай преди да сложиш керемидите, за да видиш как скарата спира водата и съответно да разбереш колко бързо ще изгният летвите.
yhv - специалист
begemot1 написа:
Аз слагах трислойна подпокривна мушама.Здрава е и няма късане.
Дай повече информация за тази мушама, а и пиши на лични за да говорим за старите ти цигли.
schuldiner - майстор
Това, дето си го е сложил begemot, трябва да е зебло като чувалите. Ако е такова, нито е хидроизолация, нито издържа на стареене - не си струва въобще стотинките. Виж, керемидите му като цена са изгодни, стига да са прилично запазени...
begemot1 - специалист
schuldiner написа:
Това, дето си го е сложил begemot
3 слойно е.
1 зебло
2 найлон
3 черна промазка като асвалт , но тънко
schuldiner написа:
Виж, керемидите му като цена са изгодни, стига да са прилично запазени...
Керемидите са тези дето седи момчето с бялата тениска.80.00лв :-D
да изчистя двора че жената :censored:
novgradski - специалист
....иначе (може да не е най-доброто) ,но ако си избереш черната "хартия"(заради цената),то по-добре тази със зебло (като чувалите за захар)по-здрава е...на практика е 2 в 1 (не 3 в 1 както по-горе).

Тема "Избор на черна хартия под циглите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: