• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
tetomaster - специалист
Ти какъв покрив си направил, човек? Кажи им на тези 30 х.я отзад, за да не им падат гащите!!!
4efo - напреднал
Точно това им казах!!!
Те се опитват да ме хванат за канарче!
Ама не на мене тия!
jekasus - майстор
А какво ти предлагат за тия пари, като оферта? има много неща от гредата до циглата.
професионал - специалист
jekasus написа:
А какво ти предлагат за тия пари, като оферта? има много неща от гредата до циглата
Демек - на какъв етап ти е покрива в момента,летви ще се коват ли или са наковани вече и цената остава само за редене на керемидите, каква е конфигурацията на покрива?
tetomaster - специалист
Само за керемидите му искат 30лв!
jekasus - майстор
Ще редиш ли на скара, направена от друг ? Ебахти, да наредя скарата и някой ............ да нацвъка циглите.
4efo - напреднал
Столиците и ребрата са поставени. Готов съм да кова ламперията (обшивката на покрива)
Вместо черна хартия ще сложа подпокривна мембрана пвц.

Отделни майстори ще ми монтират уламите със ламарина (искат 13лв. на метър със собствен материали) и обшивка на комините със ламарина (11лв.)

А онзи хубосник ми иска само за монтажа на керемидите 30лв на кв.м.
Когато има намеса на много различни специалисти на покрива не е на добро. Ако се случи нещо, все другия ще е виновен.
Нека един и същи да си прави конструкцията, да си монтира подпокривната мушама, летви, контралетви, обшивки, улуци и монтаж на керемидите.
Цена 30 лв. само за монтаж на керемиди е, меко казано, прекалено.
  • 1
  • 2

Тема "Цена за монтаж на керемиди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: