• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
clio_1 написа:
Този интериор го гледам вече 10 години ;)
Ми место да го гледаш махаи колоната барабар с гредата и на нейно място в дупките сложи двоино Т (доколкото схващам проблема ти е че няма и височина),че не знам как търпиш да я гледаш цялата свинщина.
Другия вариант е да сложиш П-то върху дървената и с болтове да свържеш двете (дървената и металната) и да ги накараш за заработят заедно - ама тва малко в сферата на експериментите става :lol:

Фло тия снимки хич не ми изглежда конструкцията да е фиктивна :?.На roofbuilding втората снимка изглежда дървото само като декорация ,ама и там не е сигурно :?
VLADO66 - майстор
Така като гледам има увисване точно над "колоната".Докато не се изправи няма как да вкараш профила странично в гредата, а там му е правилното място.
Tsilkov - майстор
То каквото и да се прави всички гредички които стъпват на тая греда трябва да се повдигнат с крик - иначе няма как да се случи филма.
clio_1 - напреднал
"Tsilkov" Да височината е малко най ниската част /до прозорците е 2м. цялата стая е 24кв.м. и тази греда е в средата на стаята :(
VLADO66 написа:
Така като гледам има увисване точно над "колоната".Докато не се изправи няма как да вкараш профила странично в гредата, а там му е правилното място.
Tsilkov написа:
То каквото и да се прави всички гредички които стъпват на тая греда трябва да се повдигнат с крик - иначе няма как да се случи филма.
Да има увисване точно в средата което е около 2см.
Разполагам с латерна /доста сериозен крик/ с нея повдигнах пробно с 4см. никакъв проблем.
VLADO66 - майстор
Значи трябва да повдигнеш покривната конструкция,да я подпреш от двете страни на гредата и да я махнеш.Няма нужда от железа.На нейно място сложи по солидна греда/суха/.Не е нужно да е квадрат-може да е 10/20 като широката страна трябва да е вертикална.
v_tan - специалист
Според мен просто я подмени с две талпи 25х5 см една до друга.
  • 1
  • 2

Тема "Премахване на вертикална колона, съвет?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: