• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gechev - специалист
Моето мнение е 10 см екструдиран полистирол и полистиролбетон за замазка и даване на наклони както те съветва Stivemaster и накрая директно хидроизолацията с нагряване. Не са нужни допълнителни армировки. Постига се максимална изолация с максимален наклон и олекотяване.
stivemaster - майстор
От Изомакс си вземи хидрото иначе на лични от колегата Гечев сигурно ще получиш хубава цена за първокачествената полистиролбетонна замазка на Тивит и може да ти я прати до тук.
barborino - специалист
stivemaster написа:
Колега остави проекта и сложи не 5 а 15 см по възможност ХПС.Препоръчвам полистиролбетонна замазка за наклони и върху нея саморазливна запечатка и върху нея вече хидрото.Отворите за барбаканите разбира се няма да ти дойдат и ще ги разширяваш.За монтажа виж по нагоре как ти обясняват да вкопаеш ПВЦ-то и да наклониш барбакана 3-5%.http://maxim.bg/bg/products/view/c:хидр ... ан-pvc-425
+1 :)
Dimitur - специалист
Здравейте колеги ,
Благодаря за отговорите до момента,май ще си ги монтирам сам(поне така и така доста неща сам си направих вече по къщата защо да не пробвам и това).
Идеята ми е или да си поръчам да ми изработят медни или поцинковани с кръглосечение барбакани или да си монтирам с наклон 3% ПВЦ ф100-110 с кръгло сечение.
Може ли да ми кажете с какво е най добре да се залепи ПВЦ барбакан за борда и плочата и после как се измазва отгоре или по точно как се среща със замазката в ниската част там където водата влиза в барбакана?
Ако някой може да ми прати телефони за контакт където мога да си поръчам при тенекеджия да ми изработи медни или поцинковани барбакани за Варна?

Благодаря на тези които се отзоват на молбата
stivemaster - майстор
Не ти трябват нито медни нито поцинковани барбакани ,вземи си тези които ти казват, те всъщност не са ПВЦ а някакъв полиетилен щото са пластични ,но не са български и са изключително надеждни.
Dimitur - специалист
Колеги от Варна няма ли някой в името на колегиалноста срещу нормално за целта заплащане да ми постави 5 барбакана ,Моля ви искам да се сложат от майстор който е поставял барбакани и преди няма да му търся гаранция ,просто искам да се монтират от човек с опит.Очаквам ако някой има желание да ми пиши на лични ,аз ще се свържа с него .
  • 1
  • 2

Тема "Барбакани монтаж на плосък покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: