Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
VLADO66
- майстор
25 мнения в "Разшеряване на вила"
karloveca_
- напреднал
Благодаря!
karloveca_
- напреднал
Помагаите!Понеже смяната на статута на парцела тече с пълна пара ако може така да каже сега щтели да правят няква снимка на парцела.Лошото е че мин.година си направих два навеса.Единия е покрит с керемиди а другия с ондулин и нямам никакви документи за тях.Човека които гвижи нештата е казал на баща ми,че трябва да махнем керемидите и ондулина за снимката.Мойели някои да ми разясни как стоят нещата и мога ли да избегна хамалогията(разбира се като оставим варианта с глобата)
karloveca_
- напреднал
Понеже не съм в БГ и жената ми писа.Утре ще се обадя на татко да ми обясни за какво точно става вупрос,но е свурзано с няква си сателитна снимка за ПУП
karloveca_
- напреднал
И баща ми неможа да ми обясни точно.Маи ще стоя и ще чакам,когато се пребера в БГ ще видя какжо ще правя,а междувременно някои ако се сети да пише.Благодаря!
karloveca_
- напреднал
Ето това намерих,но пак не ми става ясно за тая снимка.
• При изготвяне на проект за преустройство и проект за промяна на предназначението е необходимо архитектурно заснемане. То се прилага към окончателния проект, за да се покаже обхвата на промените спрямо съществуващото положение. Много често проектите за преустройство и смяна на предназначението включват конструктивно становище и проект от инженер конструктор; проекти по част Електро, част ВиК и част ОВиК.
Кога е нужно архитектурнозаснемане:
Като подложка,върху която архитектът разработва инвестиционен проект:При изготвяне на проект за преустройство или проект за промяна на предназначението.Архитектурното заснемане се прелага към окончателния инвестиционен проект като отделен чертеж към част,Архитектура,за да покаже характера на промените спрямо съществуващото положение.
• При изготвяне на проект за преустройство и проект за промяна на предназначението е необходимо архитектурно заснемане. То се прилага към окончателния проект, за да се покаже обхвата на промените спрямо съществуващото положение. Много често проектите за преустройство и смяна на предназначението включват конструктивно становище и проект от инженер конструктор; проекти по част Електро, част ВиК и част ОВиК.
Кога е нужно архитектурнозаснемане:
Като подложка,върху която архитектът разработва инвестиционен проект:При изготвяне на проект за преустройство или проект за промяна на предназначението.Архитектурното заснемане се прелага към окончателния инвестиционен проект като отделен чертеж към част,Архитектура,за да покаже характера на промените спрямо съществуващото положение.
karloveca_
- напреднал
Да знам какво правят.Преди 2год. когато купих имота ги виках.Някаде нещо пропускаме едвали проектанта ще говори напразно.Затова реших да се допитам до вас знаещите.Чакане му е майката
Тема "Разшеряване на вила" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература