• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
EDI - майстор
Бравос, на мен ми харесва направата.Гледам, няма диагонали по външните стени, как е със стабилността конструкцията, макар да си мисля, че няма да има проблеми, ОСБ-то укрепва конструкцията.Та помисли пак за надулучните поли, дето спомена ВЛАДО, аз бих си сложил.
рашкета - специалист
Еди , няма нужда от диагонали.ОСБ-то е 15мм и е хващано на често с винтове 5х50.А за полите не съм си и помислял, излишни пари са.Имам подобни изпълнения от преди 5г. и няма никаква нужда от поли.
Мерси за съвета все пак.

Кунчо, няма проблеми с 90-те градуса .Вярвай ми.Такава сила има водата след като се изсе.еш и пуснеш, чееееее.А нали се сещаш , че моноблока ще е точно там където е тръбата.
iavor - специалист
Само поздравления ! Без критики =D>
Димитър Шиклев - напреднал
Мисля, че не е зле на керемидения покрив да се сложи един олук и водата от ската да се отведе извън новия покрив... Така за всеки случай.
рашкета - специалист
Димитър Шиклев написа:
Мисля, че не е зле на керемидения покрив да се сложи един олук и водата от ската да се отведе извън новия покрив... Така за всеки случай.
Обмисля, се.Даже почти е решено да се сложи.
VLADO66 - майстор
рашкета написа:
Рашкета,ти оперативка ли правиш че говориш в множествено число :? :-D
kolcho - специалист
рашкета написа:
Строя една сглобяема къщичка на село и искам да Ви я покажа.
50кв.м. -баня, дневна с кухненска част и спалня.
Въпроси всякакви приемам, критики не.... :lol: :lol: :lol: :lol: , майтапя се плюйте на воля.
Поздравления - изглежда много симпатично, да не говорим за това, че до година-две възнамерявам да построя нещо подобно, петдесетина квадрата / дневна, спалня, баня + една таванска стаичка за зор-заман/ в околностите на Радомир, на възможно най-ниска цена. Така че твоят опит ще е много полезен за хора като мен. Пусни едни снимки на планировката на помещенията. Не че при две-три помещения възможностите са безкрайни, ама ще е поучително за заинтригуваните зяпачи!
Успех в довършването на начинанието :)
kolcho - специалист
VLADO66 написа:
рашкета написа:
Колега, какво пиеш, та третото лице ти заизглежда като множествено число?
:wink: :partyman:
VLADO66 - майстор
kolcho написа:
VLADO66 написа:
рашкета написа:
Колега, какво пиеш, та третото лице ти заизглежда като множествено число?
:wink: :partyman:
Когато решаваш сам обикновенно се казва "обмислям","почти съм решил..".поста ми по-скоро е шеговит,закачлив и без задни мисли.Знам колегата Рашкета колко е докачлив и не искам инсинуации :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Сглобяема къщичка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: