Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
vlad0 - специалист
Привет колеги,

Използвам старата тема за да не отварям нова. Търся пръст за насипване, става въпрос за Перник. Дайте идея от къде може да се вземе добра почва или ако някъде копаят основи, ще ми трябват 50-60 кубика.
nikolson - майстор
Строителна фирма. По принцип те плащат, за да извозят изкопната пръст на посочено от общината място.
mitaka_vk - специалист
vlad0 написа:
Привет колеги,

Използвам старата тема за да не отварям нова. Търся пръст за насипване, става въпрос за Перник. Дайте идея от къде може да се вземе добра почва или ако някъде копаят основи, ще ми трябват 50-60 кубика.
Предполагам другата седмица ще копая ако успея да си договоря багера, ако проявяваш интерес пиши на лични. Мястото е във Владая така че до Перник може да се уреди нещо.
vlad0 - специалист
Здравейте колеги. Търсенето продължава - пръстта при колегата Митко се оказа неподходяща/глинеста/. Някой ако копае скоро основи или познава хора, който могат да доставят пръст на приемлива цена да свирка.
шоп - майстор
Колеги, ако ще облагородявате дадени места и ще садите не пестете стотинкии левчета, а инвестирайте. Ще са Ви благодарни и поколенията.

В Долни Богоров от фабриката за преработка на биологични отпадъци ако имате късмет и се доредите можете да си вземете биокомпост на цена по спомен 7 или 12 лв за тон.

Така, че мобилизирайте гондолите и действайте!
Здравейте, ние сме фирма за доставка на хумус-почва за насипване и озеленяване. Предлагаме хумус със високо плодородно качество. Без буци , камъни , и корени . Правим доставки в рамките на София и извън нея. Цената зависи от това колко кубика ви трябват и до къде желаете да ви ги доставим. www.humusbg.com . Или на телефон 0895821555 Без почивен ден.
nikolson - майстор
Ей, не се научихте, че това не е продавалник, мама му стара. [-X
hidrazin - майстор
ср авг 01, 2018 4:23 pmExhumat написа:
Здравейте, ...
Здравей тъпанар.
:partyman:
naster - майстор
чет авг 02, 2018 1:18 pmhidrazin написа:
ср авг 01, 2018 4:23 pmExhumat написа:
Здравейте, ...
Здравей тъпанар.
:partyman:
Некромансър на име Exhumat. Само аз ли виждам поезията в живота?
prascho - майстор
Да събудя отново темата. Имам нужда да повдигна нивото на имота в областта на старата ни къща. Интересувам от чернозем или хумусна пръст в района на София. Ако някой ще строй скоро, би могъл да депонира в нашия двор няколко камиона :).

Тема "Пръст за насипване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: